Blogunteer.ro

Împreună spunem povestea voluntariatului din România!

bookmark bookmark
Mihaela Truică On July - 24 - 2012

Pentru că este vară, suntem plini de energie și timpul ne lasă să ne bucurăm de cât mai multe lucruri noi și de pasiunile care ne definesc, organizatorii din cadrul „Fitzuica” ne invită la o nouă ediție a Școlii de vară Liderii de mâine, intitulată de această dată ”Speak Up 2012.”

De ce ”Speak Up”?

Probabil că mulți dintre noi, dacă nu am trăit deja pe propria piele succesul, l-am întâlnit la persoane din jurul nostru. Încercând să răspundă tocmai la această întrebare: „Cum apare succesul și ce trebuie să facem pentru a atinge acest punct în viața noastră?”, organizatorii din cadrul Fitzuica ne propun să trecem dincolo de aparențe pentru a putea urmări și învăța puțin despre munca, planificarea, încercările, perseverența și planurile de dezvoltare ce stau în spatele acestui cuvânt cheie.

Așadar, fie că sunteți elevi sau studenți, sunteți invitați în perioada 29 Iulie- 3 August la Vila Panicel din Râșnov, jud. Brașov, pentru a vă bucura de un mediu dinamic și interactiv unde se va pune accentul pe valorile intrinseci ale fiecăruia dintre participanți, provocându-vă la o dezvoltare holistică a abilităților, cu alte cuvinte, atât pe plan personal cât și profesional.

Printre domeniile principale abordate se numără Profesional, Social și Moral, obiectivele cheie constând în atingerea potențialului maxim prin dezvoltarea abilităților de relaționare, comunicare și lucru în echipă.

Mai mult, ”Speak Up 2012” va fi o tabără în engleză, având astfel șansa să vă dezvoltați abilitățile de comunicare în limba engleză alături de o echipă din SUA, indiferent de nivelul la care vă aflați acum: începător, intermediar sau avansat.

Vom adăuga aici că printre temele principale de discuție de-a lungul acestei experiențe se numără: Public Speaking– Comunicare cu impact, Vision Casting– Transformarea ideilor în realitate, Effective Communication– Calea către succes și relații durabile, Conflict Resolution– Tensiunea în relații folosită eficient, Comunicarea în relații, The Heart of a Leader și Personal Development Plan– Planul către succes.

Dacă sunteți  tentați de această oportunitate vă invităm să aflați mai multe detalii legate de înscriere și participare chiar aici.

Articole asemanatoare:

Posteaza un comentariu