Pe Blogunteer.ro spunem împreună povestea voluntariatului. Împreună pentru că întregul fenomen al voluntariatului înseamnă comunitate, colaborare, lucru în echipa. Iar Blogunteer vrea să faca echipă cu cititorii săi şi să-i implice în “acţiune”. Adică da, CU TINE. Tu eşti cel/cea care completează alături de alte zeci de mii de persoane povestea voluntariatului din România. Este o poveste lungă, deosebit de frumoasă şi interesanta, iar Blogunteer îşi propune să înceapă să o spună alături de tine.
Ce înseamnă asta concret? Orice cititor al Blogunteer poate să ne trimită povestea lui de voluntariat sau să nominalizeze un proiect ori o persoană despre care să scrie bloggerii noştri. Poate fi vorba de experienţa ta într-un proiect, sau poate proiectul pe care tu l-ai organizat alături de colegii şi prietenii tăi sau în cadrul unui ONG. Ne poţi arăta impactul pozitiv pe care l-ai adus în societate prin acţiunile tale şi ale grupului tău, iar Blogunteer îţi va spune povestea pe site şi reţelele de socializare.
- Povestea ta generală legată de voluntariat (cum ai început, ce te-a determinat, ce ai făcut, ce ai învăţat, ce le recomanzi celorlalţi etc.)
- Experienţa ta dintr-un proiect sau ONG
- Povestea/Experienţa ta inedită legată de voluntariat (ceva ieşit din comun, informal, care a adus un impact pozitiv în comunitate)
- Sfaturi pentru cititori (despre orice legat de ONG-uri, voluntariat, implicare socială)
Condiţiile ce trebuie îndeplinite de articol:
- Articolul trebuie să fie scris din perspectiva TA şi să-şi aparţină în totalitate;
- Autorul trebuie sa fie o persoană, nu o organizaţie, iar reclama este interzisă; În articol se poate introduce numele oricărei organizaţii non-guvernamentale, mai puţin companii şi parteneri privaţi (excepţie fac instituţiile statului, care se pot menţiona); Se interzic comunicatele de presă;
- Fără copy/paste şi plagiat. Articolele vor fi verificate în prealabil;
- Pentru a te orienta legat de lungimea articolului. consultă articolele de pe Blogunteer şi încearcă să te încadrezi în spaţiul utilizat;
- Articolul trebuie să fie însoţit de cel puţin 2 poze.
Articolele se vor trimite prin email în format .doc, dimensiune font 12, Times New Roman la adresa
INFO [AT] BLOGUNTEER.RO
Trimiterea articolului nu garantează publicarea acestuia pe Blogunteer, dacă bloggerii noştri au motive întemeiate de respingere. Toate articolele vor fi verificate de către un blogger şi vor putea fi parţial modificate pentru a corespunde standardelor Blogunteer.