Blogunteer.ro

Împreună spunem povestea voluntariatului din România!

bookmark bookmark
Andreea Teodor On May - 8 - 2012

AIESEC Bucureşti, parte a celei mai mari organizaţii de tineri din lume, al cărei principal scop este dezvoltarea tinerilor şi pregătirea lor într-un cadru non-formal, vine cu un nou proiect inovativ,  proiect ce este dedicat tinerilor care doresc să înveţe mai mult şi mai diferit decât la şcoala de zi cu zi.

Despre ce este vorba ?

„Teen Patrol” , proiect ce se află la prima ediţie, este dedicat elevilor de clasa a IX-a şi îşi propune  dezvoltarea abilităţilor de antreprenoriat social ale participanţilor.

Pe durata acestui proiect, 120 de elevi din liceele bucureştene vor afla ce însemnă antreprenoriatul social şi project management, ulterior folosind informaţiile într-o forma practică, urmând ca , în echipe de câte 10, să creeze un proiect nou, începând de la zero.

De ce “Teen Patrol” ?

Ceea ce distinge acest proiect de alte training-uri pentru antreprenori , este faptul că trainerii elevilor vor fi membrii  AIESEC din ţări precum China, India şi Slovacia,  instruiţi în project management şi antreprenoriat social, astfel participanţii se vor putea raporta şi la o altă cultură în timp ce îşi vor crea propriile proiecte.

La sfarşitul sesiunilor de training , echipele participante îşi vor prezenta proiectele în cadrul unei competiţii finale,în  faţa unui juriu format din membrii ai unor ONG-uri din Bucureşti (specializate în domenii precum : ecologie, educaţie, antreprenoriat social şi cultură),  care vor stabili echipele câştigătoare.

Când şi unde ?

Proiectul se va desfăşura în Bucureşti, în perioada 19 mai – 9 iunie; termenul limită de înscriere este 17 mai, iar taxa de înscriere este de 60 RON.

Pentru înscrieri, precum şi alte informţii puteţi verifica acest site : http://www.aiesecbucharest.ro/teenpatrol/

 

 

Articole asemanatoare:

12 Comentarii

  1. […] AIESEC Bucuresti demareaza Teen Patrol […]

  2. […] AIESEC Bucuresti demareaza Teen Patrol […]

  3. […] AIESEC Bucuresti demareaza Teen Patrol […]

  4. […] AIESEC Bucuresti demareaza Teen Patrol […]

Posteaza un comentariu