Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home1/youngini/public_html/blogunteer/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/class.su-module.php on line 1195
Nominalizează voluntarul care schimbă comunități în bine | Blogunteer.ro

Blogunteer.ro

Împreună spunem povestea voluntariatului din România!

bookmark bookmark
Cristina Cautiș On November - 11 - 2018

În fiecare an, voluntariatul din România este pus în lumina reflectoarelor în cadrul Galei Naționale a Voluntarilor, un eveniment de marcă al Federației VOLUM. Timp de 8 ani, Gala aduce în prim plan persoanele care au cele realizat cele mai de impact acte de voluntariat de la nivel național și le premiază în luna decembrie.

Acest moment de celebrare a VOLUNTARIATULUI adună sub umbrela sa organizații  și instituții, presă, parteneri strategici și reprezentanți ai voluntariatului corporate.

#VoluntarPentruRomânia. Competiție

Gala Națională a Voluntariatului este organizată atât cu sprijin instituțional, cât și cu sprijin privat, implică peste 30 de membri în juriul oficial și oferă promovare națională, fiind un eveniment de referință pentru sectorul neguvernamental românesc. GNV are două componente organizatorice: premierea câștigătorilor din competiție și recunoașterea publică a inițiativelor de voluntariat cu impact.

 

În prima parte a GNV, sunt încurajate nominalizările celor mai calitative acte de voluntariat din categoriile: Voluntarul Anului, Proiectul de Voluntariat, Echipa de Voluntari și Coordonatorul de Voluntari al anului. Premierea va avea loc în data de 20 decembrie 2018, la București, iar locația va fi comunicată în apropierea evenimentului pe website-ul GNV și în mass-media.

Ce diferențiază această Gală, de celelalte ediții, este includerea unui material VIDEO în formularele de înscriere, pentru a putea raporta cantitativ și calitativ efectele și impactul, cât și în nevoia de comunicare cât mai largă a voluntariatului.

Mai multe detalii despre regulamentul galei regăsiți pe site, la link-ul de AICI.

Nominalizează AICI.

#ÎmpreunăDe100DeAni! Celebrare în anul centenarului

După cum știm, anul 2018 este an centenar și, automat, și Gala Națională a Voluntarilor sărbătorește faptul că de 100 de ani construim împreună prezentul pe care îl împărtășim sub numele de România, și că voluntariatul poate fi unul dintre punctele forte ale românilor.

„De 100 de ani Suntem Împreună… prin Solidaritate, la bine și la greu!”

Gala din acest an va aplauda o selecție de 100 de proiecte care au avut impact pozitiv asupra comunităților în care trăim, voluntari care s-au dedicat cu pasiune pentru transformarea viitorului României, coordonați de cei care își dedică timpul în speranța unei societăți mai bune.

2018 este și an UNESCO al Patrimoniului Cultural, an de celebrare a valorilor naționale, a comuniunii și comunității care se adună sub un pachet unitar de valori. Voluntariatul este una dintre aceste valori pe care se poate clădi o societate nouă, superioară calitativ, în care Binele comunității, al tuturor! este motivația din spatele oricărei acțiuni.

Calendar COMPETIȚIE GNV2018

23 octombrie – 13 noiembrie: nominalizări
15 noiembrie – 22 noiembrie: preselecții
26 noiembrie – 10 decembrie: jurizare
26 noiembrie – 7 decembrie: Vot Public
20 decembrie – Gala Națională a Voluntarilor

La GNV2018 vă invităm să stabilim împreună un nou obiectiv comunitar:

sunt #VoluntarPentruRomânia pentru că vreau și aleg să fiu parte activă din schimbarea în Bine pe care mi-o doresc pentru mine și comunitatea din care fac parte!

Articole asemanatoare:

Posteaza un comentariu