Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/youngini/public_html/blogunteer/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/class.su-module.php on line 1195
Volunteer@Blogunteer | Blogunteer.ro

Blogunteer.ro

Împreună spunem povestea voluntariatului din România!

bookmark bookmark

Blogunteer te vrea…blogger! Și nu oricum, ci în echipa națională a Blogunteer! Te așteptăm cu toată energia, creativitatea și dinamismul tău pentru a spune împreună povestea voluntariatului din România!

Anul acesta ne propunem să aducem la lumină cât mai multe persoane din România care aduc un zâmbet pe faţa celor din jur, care pur şi simplu aduc o schimbare pozitivă în comunitate. Şi care fac asta voluntar, fără interese pecuniare în spate. Pentru echipa noastră este o bucurie deosebită de fiecare dată când descoperim astfel de persoane şi echipe, astfel intenţionăm să identifiăam din ce în ce mai mulţi şi să-i promovăm pe blog.

Acum poţi împărtăşi şi tu această bucurie de a relata despre tot ce înseamnă voluntariatul în România, de a lua parte activ la activităţi şi proiecte ca reprezentant al presei, şi de a-i descoperi pe cei care cu discreţie îşi ajuta comunitatea sau de a-i ajuta pe cititorii blogului cu sfaturi, tips&tricks, ghiduri sau orice alte materiale izvorate din propriile tale cunoştinţe pe care le poţi disemina liber aici.

În acest moment echipa noastră are nevoie de:

 • Bloggeri


 

Ce urmează să faci:

 • Publicarea a minim 1 articol pe săptămână pe blog.
 • Identificarea de subiecte interesante şi utile pentru grupul-ţintă al Blogunteer.ro .
 • Efectuarea de cercetări “jurnalistice” pentru fundamentarea anumitor articole (obligatoriu, minim una pe luna). Cercetările se vor face în special pe teren.
 • Publicarea pe canalele de social media ale Blogunteer, dar şi pe cele proprii, de informaţii relevante pentru conţinutul blogului, inclusiv promovarea articolelor proprii sau ale colegilor.
 • Dedicarea a minim 2 ore pe lună învăţării şi dezvoltării proprii ca blogger, urmată de împărtăşirea cunoştinţelor dobândite către restul echipei.
 • Preocuparea permanentă pentru dezvoltarea networking-ului, participarea la evenimente ca reprezentant Blogunteer, luarea de interviuri persoanelor care pot aduce valoare cititorilor Blogunteer.

 

Ce oferim în schimb:

 • Un mediu flexibil, profesionist şi propice dezvoltării personale şi profesionale în zona comunicării, blogging-ului, voluntariatului.
 • Oportunitatea de a sprijini dezvoltarea voluntariatului şi de a convinge un număr cât mai mare de oameni să realizeze schimbări sociale în propriile comunităţi.
 • Oportunitatea de a transmite către un mare număr de oameni mesaje, idei, proiecte, de a scoate la lumină fapte bune şi rezultate frumoase din toată ţara.
 • Oportunitatea de a arăta că România înseamnă şi oameni buni, cărora le pasă de cei din jur şi au puterea de a schimba lucrurile fără să aştepte ceva de la alţii.
 • Participarea la conferinţe, training-uri, diferite evenimente şi proiecte în numele Blogunteer. De asemenea, potenţiale apariţii în presă.
 • Dezvoltarea abilităţilor de comunicare verbală şi scrisă, atât în mediul online, cat şi în cel offline.
 • Posibilitatea de implicare in celelalte proiecte şi activităţi ale Asociaţiei Young Initiative.

 

Ce vrem de la tine: 

 • Totul porneşte de la pasiune şi dorinta reală de a face un anumit lucru. Astfel, căutam persoane care să fie pasionate de blogging şi voluntariat şi care să-şi doreasca să le imbine, să se dezvolte, să înveţe mai mult, şi să fie un vector al schimbării.
 • Dorinţa de a învăţa în permanenţă şi de a deveni din ce în ce mai bun.
 • Implicare activă pentru minim 1 an.
 • Să-ţi placă să scrii, să povestesti, să le spui şi altora ceea ce ai aflat şi îi poate ajuta şi pe ei. Stilul trebuie să fie de tip jurnalistic/blog, în niciun caz eseu academic, analiza literară etc.
 • Flexibilitate, deschidere către nou.
 • Pasiune pentru tot ce înseamnă social media: blogging, reţele de socializare etc. Ca blogger, vei folosi activ instrumente de social media.
 • Creativitate.

 

Cum devii blogger pe Blogunteer: 

 1. Verifici dacă îndeplineşti condiţiile şi dacă Blogunteer poate fi o opţiune reală pentru dezvoltarea ta în perioada următoare.
 2. Completezi formularul de aplicare de pe pagina www.younginitiative.org/formular-aplicare
 3. Trimiţi în termen de 5 zile de la aplicare un articol demonstrativ pe o tema relevantă pentru publicul Blogunteer. Articolul trebuie să poarte amprenta ta personala, să fie redactat în stil de blog, să conţină obligatoriu elemente media (ex: poze, filmulete cu link/embed), să nu aibă mai mult de 2 pagini A4, să aduca plusvaloare cititorului. Articolul va fi trimis la info@younginitiative.org sau prin reply către recrutorul care îţi confirmă primirea aplicaţiei. Aplicaţia nu va fi luată în considerare fără articolul demonstrativ. Acesta poate fi ulterior publicat pe Blogunteer ca primul tău articol, deci fii creativ.
 4. Dacă eşti selectat vei fi invitat la un interviu faţă-în-faţă sau online cu un recrutor din cadrul departamentului de resurse umane al Asociaţiei.
 5. În cazul unei recomandari favorabile, vei fi invitat la un interviu final cu managerul de proiect Blogunteer. În urma acestuia vei afla foarte rapid dacă eşti “uns” blogger Blogunteer.
 6. Dacă eşti acceptat, vei intra într-o perioadă de probă de 2-4 săptămâni, timp în care vei cunoaşte mai bine proiectul, echipa, procesele şi îţi vei putea demonstra activ abilităţile.
 7. Felicitări, ai ajuns la bordul Blogunteer! De aici începe o frumoasă călătorie printre poveştile voluntariatului, voluntarilor şi ONG-urilor din Romania! O călătorie inclusiv a dezvoltării tale profesionale.

 

APLICĂ AICI