Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home1/youngini/public_html/blogunteer/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/class.su-module.php on line 1195
Asociatia Young Initiative vă aşteaptă la ONGFest | Blogunteer.ro

Blogunteer.ro

Împreună spunem povestea voluntariatului din România!

bookmark bookmark
Oana Vasiliu On September - 7 - 2011

Dragii noștrii, în perioada 9-11 septembrie 2011 suntem în Parcul Alexandru Ioan Cuza (IOR) la cea de-a treia editie ONGfest, Târgul național al organizațiilor negurnamentale din Româania.

Pentru că este un târg, AYI are o tarabă cu mai multe surprize, concursuri cu premii și sesiuni foto. Pe toata perioada târgului o să vă ținem la curent cu ceea ce se întâmplă prin Twitter si Facebook.

Motivația noastră

Asociația Young Initiative va împlini în curând doi ani de existență, doi ani în care s-au desfășurat proiecte, activități, acțiuni și workshopuri tematice. Suntem foarte mândrii de ceea ce am realizat până acum și mergem mai departe cu alte proiecte la fel de interesante.

Blogunteer o sa fie acolo să-și facă noi prieteni și să descopere povești cu și despre oameni care fac puțin mai mult pentru comunitatea lor. Ne așteaptă 154 de organizații care își vor prezenta “recoltele” publicului larg. Așteptarea noastră este ca măcar unul din zece participanți să înțeleagă că societatea are nevoie de ajutorul lor necondiționat și că putem transforma lucrurile împreună.

Despre ONGfest

Festivalul Național al Organizațiilor Neguvernamentale din România – ONGFest este cel mai de anvergură eveniment al sectorului neguvernamental din România, un promotor al participării publice, al comportamentului filantropic și voluntar, dar și o oportunitate de a aduce ONG-urile în atenția cetățenilor și a publicului larg.

Organizat anual, ONGFest își propune să contribuie la sporirea numărului de cetățeni implicați activ în comunitate, la dezvoltarea spiritului asociativ și la creșterea implicării asociațiilor și fundațiilor din România în societate.

Mai multe detalii despre programul ONGfest găsiți aici.

Articole asemanatoare:

11 Comentarii

 1. […] Asociatia Young Initiative si Blogunteer va asteapta la ONGFest […]

 2. […] Asociatia Young Initiative si Blogunteer va asteapta la ONGFest […]

 3. […] Asociatia Young Initiative si Blogunteer va asteapta la ONGFest […]

 4. […] Asociatia Young Initiative si Blogunteer va asteapta la ONGFest […]

 5. […] Asociatia Young Initiative si Blogunteer va asteapta la ONGFest […]

 6. […] Asociatia Young Initiative si Blogunteer va asteapta la ONGFest […]

 7. […] Asociatia Young Initiative si Blogunteer va asteapta la ONGFest […]

 8. […] Asociatia Young Initiative si Blogunteer va asteapta la ONGFest […]

 9. […] Asociatia Young Initiative si Blogunteer va asteapta la ONGFest […]

 10. […] Asociatia Young Initiative si Blogunteer va asteapta la ONGFest […]

 11. […] Asociatia Young Initiative si Blogunteer va asteapta la ONGFest […]

Posteaza un comentariu