Blogunteer.ro

Împreună spunem povestea voluntariatului din România!

bookmark bookmark
Andreea Teodor On July - 15 - 2012

China, Kazakstan, Marea Britanie, Egipt, Olanda, Canada, Pakistan, Ucraina sau Mexic, nu ţi-ar plăcea să înveţi câte ceva despre toate aceste ţări şi să le explorezi obiceiurile culturale ? Atunci află că AIESEC Bucureşti îţi aduce peste 20 de naţionalităţi într-un singur loc : Global Village.

Aflat la cea de-a doua ediţie din acest an, Global Village invită persoanele de toate vârstele să se delecteze cu mâncare, obiceiuri culturale sau programe artistice specifice sau de a participa la diverse tombole şi concursurii cu premii, iar pentru cei care nu se descurca tocmai grozaz cu limbile străine, membrii AIESEC vor fi acolo.

În afară de învăţarea non-formală despre diversitatea şi toleranţa culturală, Global Village îşi propune să ajute tinerii din patru centre sociale, prin participarea lor directă la proiect, pregătind momente artistice si obiecte handmande. Aşadar, 120 de copii cu vârsta cuprinsă între 4 si 18 ani, vă vor aştepta pe data de 15 iulie, alături de membrii AIESEC Bucureşti şi cei din străinătate, între orele 11:00 şi 19:00 la Muzeul Ţăranului Român din Bucureşti să petreceţi împreună o zi multiculturală.

Ce veţi găsi la Global Village ?

Mâncare – veţi avea ocazia de a vă delecta cu mâncaruri tradiţionale din diverse ţări ;

Obiceiuri – veţi afla ce doriţi despre obiceiurile ţărilor participante de la standurile special amenajate pentru fiecare ţară în parte, unde veţi găsi obiecte tradiţionale şi un reprezentant al ţării respective;

Muzică – pe parcursul întregii zile se va auzi muzică specifică ţărilor respective;

Dansuri – vor fi pregătite momente artistice specifice;

Concursuri, jocuri şi tombole .

“AIESEC este cea mai mare organizaţie de tineri la nivel internaţional, fiind prezentă în 110 ţări şi teritorii, cu o istorie de 63 de ani în dezvoltarea personală şi profesională a tinerilor. Organizaţia oferă tinerilor o experienţă de dezvoltare integrală bazată pe 7700 de oportunităţi de leadership, 5500 de posibilităţi de schimb de experienţă internaţională, 470 de conferinţe anuale, platforme virtuale şi activităţi de învăţare în cadrul unui mediu internaţional. În urmă cu 21 de ani, AIESEC a început activitatea în Romînia, activînd în prezent în 15 oraşe.”

 

 

Articole asemanatoare:

Posteaza un comentariu