Blogunteer.ro

Împreună spunem povestea voluntariatului din România!

bookmark bookmark
Vera Iurcu On March - 6 - 2012

Tind să cred că cei mai mulți dintre noi au jucat fotbal atunci când erau mici, fie că era în spatele blocului sau în curtea bunicilor. Fete, băieți, mai mari sau mai mici, albi, negri, blonzi sau bruneți – nimic nu avea importanță.

O bună oportunitate de a retrăi acele momente este un campionat de fotbal, „Social Soccer Cup”, special pentru tineri, organizat de cei de la Centrul de Tineret ClickIn din Austria. Anual, începând cu anul 2004, în luna iunie se adună tineri din Austria și din alte țări europene, pentru a-și lua porția de socializare. Scopul acestui proiect este ca tinerii din diferite medii, de diferite culturi și naționalități să se adune, să-și petreacă timpul liber împreună și să se distreze fără oarecare prejudecăți. Este important faptul că nu contează dacă ești băiat sau fată, ba dimpotrivă, este obligatoriu ca fiecare echipă să aibă un membru fată. Nu contează dacă ești un jucător bun sau nu prea, atâta timp cât ai spirit de echipă și dorință de comunicare.

Campionatul „Social Soccer Cup” invită adolescenții cu vârsta cuprinsă între 12-18 ani să intre în contact cu alți tineri din diferite colțuri ale Europei, fără a ține cont de careva aprecieri eronate impuse de mediu sau de educație. Evenimentul nu urmărește niciun profit financiar și demonstrează că o activitate poate fi relaxantă și fără alcool.
În timpul pauzei dintre reprise se vor desfășura și altfel de jocuri, precum tenis de masă, fotbal de masă sau alte activități creative.

În cursă au fost deja depuse aplicații din Germania, Ungaria, și Italia. De asemenea, și-au prezentat interesul echipe din Suedia,Slovenia, Polonia și Ucraina.

În ceea ce privește partea financiară, echipele din afara Austriei nu vor plăti o taxă de înscriere. La finalul campionatului, fiecare echipă va primi trofee, mingi și alte premii speciale.
De asemenea, mai există posibilitatea de a dormi gratuit în 2 dintre zilele în care se desfășoară evenimentul, cât și posibilitatea de a primi hrană la preț redus.

Așadar, nu ratați șansa de a întâlni oponenți interesanți din orice colț al Austriei, cât și din alte țări străine, o mulțime de jocuri, pauze scurte și o atmosferă unică.

Mingea e în terenul tău – adună-ți curajul și înscrie(-te)!

Detalii, reguli, imagini și aplicații, toate le puteți solicita la următoarele adrese de e-mail: www.clickin.cc / www.socialsoccercup.at / team@clickin.cc sau la numărul de telefon: 0043/664-25-21-444.

ClickIn – Youth Center Gratwein, Schulgasse 10, 8112 Gratwein

sursă imagine

 

Articole asemanatoare:

Posteaza un comentariu