Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home1/youngini/public_html/blogunteer/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/class.su-module.php on line 1195
Povestea care prinde viaţă | Blogunteer.ro

Blogunteer.ro

Împreună spunem povestea voluntariatului din România!

bookmark bookmark
Blogunteer On March - 16 - 2013

Unii oameni consideră că un job nu mai lasă timp pentru alte activităţi în viaţa de zi cu zi. Alţii îşi doresc să marcheze într-un sens pozitiv comunitatea în care trăiesc, aşa că decid să se alăture unor cauze sau să facă voluntariat. Anca Ştefana Ciolacu face parte din această categorie. A intrat în echipa Blogunteer în anul 2012 şi de atunci munceşte ca o furnicuţă pentru a scrie cele mai frumoase poveşti de voluntariat.

Astăzi, cu ocazia zilei ei de naştere, ne-am gândit să fim noi autorii poveştii şi să răsplătim furnicuţa în cauză. Dacă veţi avea norocul s-o cunoaşteţi, veţi observa încă de la prima întâlnire că e un om devotat, e foarte atentă la detalii şi reuşeşte să lase o amprentă în sufletul celor cu care interacţionează.

Mai mult de atât, consideră nimic nu ar trebui făcut cu superficialitate şi încearcă în acest sens să se documenteze cât mai mult când este vorba de articole. La evenimentele la care participă este un adevărat ambasador al blog-ului, transmiţând cu brio valorile noastre în discuţiile cu interlocutorii.

Eliza Vaş

Momentul în care poveştile vorbesc de la sine:

https://blogunteer.ro/2013/01/recreativ-asociatia-care-ii-sprijina-pe-artizani/

https://blogunteer.ro/2012/12/interviu-cu-susul-in-jos/

http://blogunteer.ro/2012/11/sofia-frunza-daca-nu-indrazniti-nu-veti-afla-niciodata-ce-ar-fi-fost-daca/

Să vină şi urările:

Vera Iurcu

La mulți ani, Anca! Să ai o viață plină cu soare, ca ziua de azi, să te bucuri la maxim de fiece clipă trăită și să ai alături persoanele dragi. Îți doresc să reușești în tot ceea ce îți vei propune să realizezi și niciodată să nu încetezi să crezi că visurile tale se pot realiza, chiar dacă necesită puțin mai mut efort! O zi frumoasă!

Roxana Crivăţ

O zi de naştere cât mai frumoasă şi multe cadouri (normal). La mulţi ani! 🙂

Andreea Teodor

La mulţi ani, dragă Anca! Îţi doresc o zi minunată alături de cei dragi,  să ţi se împlinească toate visele şi multe realizări, mai ales alături de Blogunteer!

Ingrid Popescu

La mulţi ani, Anca! Să rămâi la fel de activă, să ai în continuare parte de inspiraţie şi să ne încânţi şi de acum înainte cu reportajele tale.

Cristina Chelaru

Dragă Anca, anii să-ţi fie senini şi frumoşi  de acum înainte, cu soare pe cer şi în suflet, iar împlinirile să fie pe măsura inimii tale mari!

La mulţi ani, Anca!

 

Articole asemanatoare:

Categorii: Diverse, Featured

Posteaza un comentariu