Blogunteer.ro

Împreună spunem povestea voluntariatului din România!

bookmark bookmark
Mihaela Truică On July - 21 - 2012

Ce spuneți de o vară în care să aveți la dispoziție o doză bună de traininguri care să vă ajute în dezvoltarea voastră atât personală cât și profesională?

Schimbând registrul din „Ce se poate face” în „Ce pot EU să fac?” „Tineret în acțiune ”vă provoacă  să vă implicați în noile proiecte lansate de aceștia ghidându-se după elementele cheie ale întregii experiențe precum Nonformal! Participativ! Activ!

Tot ce trebuie să faceți pentru a afla mai multe despre activitățile la care puteți participa este să intrați pe site-ul oficial Tineret în acțiune, unde veți afla mai multe detalii despre proiectul în sine și desigur, vă puteți conecta direct la toate evenimentele, punându-vă  în același timp, la curent cu tot ceea ce presupune fiecare dintre acestea și cum vă poate ajuta în funcție de preferință și domeniul în care doriți să activați.

Pentru a vă face o mică idee despre ce înseamnă mai exact evenimentele „Tineret în acțiune” vă propunem să aruncați un ochi peste cele ce încep chiar din luna aceasta  și anume Cursul de formare acțiunea 1,1 – Schimburi de tineri ”Eye opener”, Portugalia, On – arrival Training, Laboratorul de Educație Nonformală 2012 și mult mai multe evenimente.

Având în vedere că activităţile de mai sus sunt în curs de desfăşurare sau urmează să aibă loc, vă punem la dispoziţie 3 exemple de training-uri care ne-au cucerit.

1. Elemente de constituire şi funcţionare ONG

Perioada: 27-29 august 2012;

Termen limită pentru înscriere: 15 august 2012;

Locaţie: Brebu, Prahova

Locuri disponibile: 15

 

2. Seminar Finlanda

Perioada: 2 octombrie-7 octombrie 2012;

Termen limită pentru înscriere: 19 august 2012;

Locaţie: Finlanda

Locuri disponibile: 2

 

 

3. Seminar de contact pentru SEV “Contact us”

Perioada: 13-17 noiembrie 2012

Termen limită pentru aplicare: 8 septembrie 2012

Locaţie: Elveţia

Locuri disponibile: 2

 

Așadar, provocarea a fost lansată, iar Blogunteer.ro vă urează mult spor și creativitate în săptămânile ce urmează!

Articole asemanatoare:

Posteaza un comentariu