Blogunteer.ro

Împreună spunem povestea voluntariatului din România!

bookmark bookmark
Andreea-Ioana Niţescu On July - 26 - 2012

Lumea IT-ului este o lume complexă, plină de provocări la tot pasul. A fi bun în domeniul IT înseamnă de cele mai multe ori a fi cu un pas înaintea tehologiei, înseamnă a avea imaginație în ceea ce privește scrisul de cod și lista poate continua. Pentru cei care au citit rândurile de mai sus și au înțeles exact ce am vrut să spun dar și pentru cei care nu s-au regăsit, însă cunosc persoane care se regăsesc acolo, avem vești bune!

AIESEC pregătește pentru pasionații în domeniu un proiect menit să provoace de la mic la mare: de la novicii în IT până la cei mai experiementați. Este vorba despre proiectul intitulat World of IT care dorește să crească nivelul de profesionalism și pregătire în domeniu, datorită potențialului imens pe care îl au studenții de profil din România. Pe lângă aceste lucruri, proiectul vizează și afirmarea tinerilor taletanți pe plan internațional.

Acest proiect a fost dezvoltat în anii trecuți în Suceava și s-a bucurat de un succes surprinzător. Anul acesta, în schimb, proiectul se va desfășura la București, și în plus, aduce nou și posibilitatea de afirmare pe plan internațional, prin oportunități de internship în străinătate.

Structura proiectului vizează în primul rând dezvoltarea personală și profesională a tinerilor. Aceste două obiective se doresc a fi atinse progresiv prin formare continuă în cadrul unui internship într-o companie din București pe o perioadă între trei și șase luni, perioadă prielnică fundamentării noțiunilor dar în același timp acumulării unei experiențe solide necesare pentru a aplica și pe plan internațional. În același timp, în toată perioada tinerii vor avea parte de sesiuni de pregătire din partea AIESEC București pentru a aduce un plus performanțelor.

Dacă aceste oportunități vă fac cu ochiul, atunci trebuie să știți că până pe6 august vă puteți înscrie pe site-ul AIESEC, procesul de selecție având loc în perioada 6-18 august.

Vă dorim mult succes în lumea IT-ului!

Articole asemanatoare:

Posteaza un comentariu