Blogunteer.ro

Împreună spunem povestea voluntariatului din România!

bookmark bookmark
Mara Dorofte On October - 21 - 2014

Luna noiembrie este dedicată tinerilor interesați de dezvoltarea și evoluția lor personală cărora li se adresează evenimentele din seria BuzzCamp. Echipaţi cu instrumentele necesare pentru a te ajuta să pornești la drum, organizatorii sunt hotărâți să ajute fiecare participant să-şi îndeplinească obiectivele. Participanții au șansa de a afla informații noi despre domeniul în care se gândesc să activeze pe viitor, să își cunoască angajatorii preferați sau chiar să obțină un job sau un internship la o companie de renume.PicMonkey Collage

Ediția cu numărul 12 aduce noutăți în ceea ce privește focusarea studenților exact asupra subiectelor care îi interesează. Fiecare zi va aborda un subiect de activitate specific, conferințele având teme variate, pliate perfect pe profilul ales. ”Pentru această ediție ne-am dorit diversitate, atât în temele abordate, cât și în alegerea speaker-ilor. Pentru studenții din anul întâi, BuzzCamp reprezintă un prim pas către o dezvoltare frumoasă, iar pentru colegii lor mai mari o nouă oportunitate de a se redescoperi, prin activitățile pregătite încercăm să le oferim mai mult de atât” – Sabina Popârlan, project managerBuzzCamp.

BuzzCamp se adresează tinerilor profesioniști, studenților și absolvenților, aflați la începutul drumului, acestora oferindu-li-se un prilej de a trece la acțiune și de a-și pune în practică ideile de antreprenoriat. Pe parcursul lunii noiembrie, caravana BuzzCamp va poposi la București (3-7 nov.), Brașov (11 nov.), Sibiu (13 nov.), Cluj (18 nov.), Timișoara (20 nov.), Iași (26 nov.) și Bacau (27 nov.). Temele dezbătute în cadrul acestei ediții sunt: “Prinț sau cerșetor? Atitudinea care îți schimbă viața”; “INs and OUTs în online; Succesul celorlalți – piedică pentru tine?”; “Motivare sau automotivare – ce te pune în mișcare?”; “Ești creatorul vieții tale! Începe acum!”. .

BuzzCamp este un proiect  marca Inspire Group, iar  înscrierea și  participarea la eveniment sunt gratuite.

Mai multe informații  se regăsesc pe pagina oficială de facebook sau pe site-ul BUZZ!Camp.

Articole asemanatoare:

Posteaza un comentariu