Blogunteer.ro

Împreună spunem povestea voluntariatului din România!

bookmark bookmark
Mihaela Truică On March - 2 - 2012

Pentru cei care nu ați auzit încă de Liderii de mâine, acesta reprezintă o inițiativă a Fundației România ProCulture  prin care își propune să vină în ajutorul tinerilor prin dezvoltarea unei gândiri de lider, caracterizată de creativitate şi spirit de iniţiativă sau creşterea încrederii în propriile forţe încurajare şi optimism în ceea ce priveşte viitorul perspective creative şi diverse în plan profesional.

Dar ce este și în ce constă mai exact LEAD?

Pornind de la premisa că oamenii nu se nasc, ci devin lideri și că cea mai bună metodă de  a dezvolta acest potențial pe care îl deținem fiecare dintre noi este prin expunerea directă la situațiile din care putem învăța și practica aptitudinile caracteristice fiecăruia dintre noi, prin proiectul LEAD se dorește în primul rând crearea contextul necesar  prin care voi cei care participați să puteți aplica ceea ce învățați teoretic de-a lungul conferințelor susținute aici.

Tocmai de aceea, LEAD oferă ”contextul integrat în care să devii un lider nu doar să afli cum ai putea să devii unul.

Astfel, de-a lungul desfășurării întregului proiect veți parcurge mai multe etape în perioada 9-10 martie, 12-16 martie și 1-7 aprilie, scopul lor fiind acela de a învăța, de a înțelege și în final, de a practica responsabilitățile și rolurile unui lider.

Veți avea așadar parte de o suită de conferințe în care principalii vorbitori vor fi David Ginn și John Henderson, urmată de faza de workshopuri și sesiuni de mentorare iar la final un proiect practic în care ca membri ai unei echipe  vă veți putea folosi de  cunoştintele de leadership dobândite in primele două faze dezvoltând abilităţi practice de lucru in echipa, formularea strategiei, planificare şi comunicare eficientă.

Data limită de înscriere în acest proiect este 7 martie. Dacă doriți să aflați mai multe informații legate de înscriere cât și întregul program LEAD puteți citi aici.

Articole asemanatoare:

Posteaza un comentariu