Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/youngini/public_html/blogunteer/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/class.su-module.php on line 1195
[Editorial] Quiz de voluntariat | Blogunteer.ro

Blogunteer.ro

Împreună spunem povestea voluntariatului din România!

bookmark bookmark
Eliza Vaş On December - 15 - 2011

Într-un articol anterior ţi-am adus la cunoştinţă cum arată portretul voluntarului european, plasând în discuţie informaţii  referitoare la ţărilor europene. Între timp, am vorbit şi despre alte proiecte în desfăşurare, unele cu un impact social mai mare decât altele, dar toate având pasiunea unor voluntari la bază.

Te-ai obişnuit să creezi strategii, să implementezi în propriul proiect cazurile de bună practică observate la ceilalţi ori să te documentezi mereu pentru a fi sigur că activitatea pe care o pregăteşti va fi una de succes. Fiind atât de concentraţi pe lucrurile practice, e posibil ca să scăpăm câteodată din vedere teoria.

Motiv pentru care vrem să te întrebăm – Ce ştii despre voluntariat? Desigur, întrebarea comportă răspunsuri ce vizează Uniunea Europeană, fiindcă până la urmă acesta e cadrul în care ne desfăşurăm activitatea în calitate de voluntari. Testul de cunoştinţe în ale voluntariatului a fost construit de către serviciul de informare pentru tineri – Eurodesk. 

Înainte de a completa răspunsurile, îţi recomand să arunci un ochi pe site-ul următor:  http://www.eurodesk.ro . Aici vei putea găsi informaţii despre oportunităţi de studiu ori de muncă, schimburi de tineret, modalităţi de a călători în spaţiul comunitar, dar cel mai important, vei putea fi la curent cu ultimele noutăţi din voluntariat. În România, serviciul Eurodesk funcţionează în cadrul ANPCDEFP, agenţie care implementează cele doua programe europene în domeniul educaţiei, formării şi tineretului, “Învăţare pe tot parcursul vieţii” şi “Tineret în Acţiune“.

Testul e structurat pe 12 întrebări, cuprinzând subiecte referitoare la populaţia Uniunii Europene, dar şi amănunte care sunt strict legate de voluntariat. Quizz link: http://app.snapapp.com/hyho_quiz . Aşteptăm să ne spui şi nouă în ce proporţie ai răspuns corect la întrebări.

Succes!

Articole asemanatoare:

Categorii: Diverse

Un comentariu

  1. […] [Editorial]-Quizz de voluntariat […]

Posteaza un comentariu