Blogunteer.ro

Împreună spunem povestea voluntariatului din România!

bookmark bookmark
Anca Stefana On April - 6 - 2013

Voluntariatul nu înseamnă doar muncă, ci este şi o activitate distractivă. Aceasta este provocarea lansată de Volunteers Fest care vă invită să luaţi parte la concursul „Voluntar în 5 minute”.

Mai exact, voluntari şi ONG-uri din Bucureşti sunt aşteptaţi să ia parte la competiţia care premiază cel mai creativ video despre voluntariat. Puneţi mâna pe o cameră de filmat, lăsaţi-vă pradă imaginaţiei şi filmaţi voluntariatul din perspectiva voastră, într-un mod cât mai original şi amuzant. Videoclipul trebuie să se încadreze în maxim 5 minute şi minim 2 minute şi să surpindă un obiect reprezentativ pentru ONG-ul în care activaţi.

Pentru a vă înscrie în concurs, trebuie să parcurgeţi următoarele etape:poster Voluntar in 5 minute

  • 4- 14 aprilie 2013 Completarea formularului online de înscriere de pe site-ul volunteersfest.ro.
    Echipa care realizează filmul video trebuie să fie formată din 5 membri, iar participanţii se vor înscrie pentru o singură echipă.
  • 5- 21 aprilie 2013 Transmiterea operei video alături de o scurtă descriere.
    Fiecare echipă participantă trebuie să folosească în filmare un obiect reprezentativ pentru ONG-ul lor.

Un juriu format din 5 voluntari din Brigada de Voluntari va decide câştigătorul, iar premierea oficială va avea loc în cadrul concertului de închidere al festivalului. Premiile constau în bilete la evenimente, tricouri şi trofeul pentru cel mai bun video.

Pe 22 aprilie, pagina de Facebook a Volunteers Fest va găzdui toate videoclipurile înscrise la concurs, iar video-ul cu cele mai multe like-uri va câştiga premiul de popularitate.

Mai multe detalii despre concurs şi regulament sunt disponibile aici.

Volunteers Fest este singurul festival dedicat tutoror voluntarilor cu scopul de a-i binedispune prin activităţi inedite, organizate pe parcursul a patru săptămâni tematice: creativă, educativă, aplicativă și sportivă.

Articole asemanatoare:

Un comentariu

  1. […] În încheiere, organizatorii din Brigada de Voluntari ne-au dezvăluit premiile din cadrul concursului „Voluntar în 5 minute” despre care vă spuneam într-un articol anterior. […]

Posteaza un comentariu