Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home1/youngini/public_html/blogunteer/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/class.su-module.php on line 1195
Brigada de voluntari: Nu vrei să mergi cu noi? | Blogunteer.ro

Blogunteer.ro

Împreună spunem povestea voluntariatului din România!

bookmark bookmark
Andreea Teodor On March - 14 - 2013

532182_10151076829208036_521146861_nDacă eşti pasionat de evenimente, lucru în echipă, muzică bună şi amator de distracţie, atunci află că luna aceasta se dă startul înscrierilor în cea mai mare organizaţie care oferă suport marilor evenimente – Brigada de Voluntari.

Brigada de Voluntari este o organizaţie non-profit înfiinţată în anul 2008, care lucrează alături de organizatorii din domeniul divertismentului, cultural, sportiv sau cu impact social. Deşi în prezent numără peste 700 de voluntari din toată ţara, în fiecare început de primăvara, BDV îşi deschide porţile pentru alţi voluntari.

Cum ştii dacă eşti voluntarul potrivit pentru BDV ?

Dacă ai 18 ani, îţi place munca în echipă şi doreşti să îţi dezvolţi această abilitate, precum şi abilităţile de comunicare şi simţul responsabilităţii, capacitatea de a organiza un eveniment şi îţi place să îţi faci mulţi prieteni –  eşti omul potrivit.

Înscrierile se fac între 5 – 17 martie 2013, prin completarea acestui formular şi trimiterea CV-ului tău printr-un email cu titlul CV_Nume_Prenume la adresa: hr@brigadadevoluntari.ro. Ulterior vei primi o invitaţie pentru a participa la unul dintre interviurile susţinute în weekendurile  23 – 24 martie și 30 – 31 martie!

De ce Brigada de Voluntari ?

196502_10151093733808036_1663646508_nFiind puţin subiectivă de data aceasta, deoarece în urmă cu un an am devenit şi eu membru şi m-am convins singură de cât de tare este această organizaţie, ţin să vă spun tuturor celor care caută o organizaţie care să îmbine munca serioasă cu distracţia, că acesta este locul ideal.

Ca să înţelegeţi de ce, am să vă spun experienţa mea favorita BDV şi anume, concertul Red Hot Chili Peppers. Desigur, oricine îşi poate cumpăra un bilet la un concert şi poate să fie un simplu spectator – dar să fii acolo, să urmăreşti cum totul se naşte încetul cu încetul, să faci parte din echipă, este o experienţă fantastică, dincolo de concertul în sine.

Nu numai că am stat în primul rând la una din trupele mele favorite, însă în timpul turei, deşi 8 ore de stat în picioare poate fi obositor, am avut ocazia să cunosc mulţi oameni interesanţi şi chiar să întâlnesc colegi din alte asociaţii despre care nici nu aveam idee că vor fi acolo, ceea ce a suplimentat bucuria de a  face parte din echipa BDV. Dar am avut desigur, ocazia de a învăţa câte ceva despre organizarea unui eveniment de măsuri proporţionale.

Indiferent de domeniul în care doreşti să activezi, sunt sigură că BDV este potrivită pentru orice om care poate combina perfect două lucruri: distracţia şi responsabilitatea.

Dacă doreşti să afli mai multe despre BDV ai la dispoziţie acest site  şi pentru orice nelămurire poţi trimite e-mail la contact@brigadadevoluntari.ro

 

 

Articole asemanatoare:

Posteaza un comentariu