Blogunteer.ro

Împreună spunem povestea voluntariatului din România!

bookmark bookmark
Cristina Chelaru On November - 25 - 2012

Leadership și networking, tineri (peste 400 din 14 orașe ale României) reuniţi de dorinţa de a învăţa şi de perseverenţă – toate acestea înseamnă Romanian Youth Leadership Forum, o conferinţă naţională marca AIESEC.

Organizat în perioada 22-25 noiembrie, la Amara, evenimentul include patru zile de sesiuni – Inspire Leadership, Youth to Business – şi o Gală de premiere pentru cele mai performante entităţi.

Conferința se bucură de prezența unor speakeri cunoscuţi atât în mediul de business cât şi best online casino în antreprenoriat (Philippe Guillouet – Manager General Hilti Romania, Mihaela Hoffman – Manager Consumer Activation Coca-Cola HBC, Thierry De Varreux – Director Executiv DPO BRD Romania), precum şi a unor traineri profesionişti.

AIESEC România face parte din cea mai mare organizație globală condusă de tineri, prezentă în peste 110 țări și teritorii și având o istorie de 64 de ani în dezvoltarea personală și profesională a tinerilor. Organizația oferă tinerilor o experiență de dezvoltare inedită bazată pe oportunități de leadership şi de internship, conferințe anuale, platforme virtuale și activități de învățare în cadrul unui mediu internațional.

Prezența AIESEC în România a împlinit deja 21 ani, extinzându-se în acest timp într-un număr de 15 orașe.

 

Articole asemanatoare:

Posteaza un comentariu