Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/youngini/public_html/blogunteer/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/class.su-module.php on line 1195
Aplicaţiile pentru voluntarii MoNYS au fost lansate | Blogunteer.ro

Blogunteer.ro

Împreună spunem povestea voluntariatului din România!

bookmark bookmark
Ingrid Popescu On November - 27 - 2012

Simularea NATO este un eveniment de talie internaţională, unic în Europa. Dedicat tinerilor pasionaţi de relaţii internaţionale, MoNYS este gândit ca o simulare a procesului decizional al Organizaţiei Tratatului Atlanticului de Nord.

În 2013 va avea loc ce-a de a doua ediţie a Model NATO Youth Summit, iar dacă în 2012 simularea a fost un succes, organizatorii doresc ca cea de anul viitor să fie mai bună.

Însă nimic nu ar realizabil fără personal. De aceea toţi tinerii interesaţi sunt aşteptaţi să aplice până la data de 2 decembrie 2012.

 

De ce să faceţi parte din personal?

Veţi avea ocazia să acumulaţi experienţă participând la diverse activităţi în timpul procesului de organizare a unui eveniment de amploare. Veţi face cunoştinţă cu munca presupusă de online slots una dintre cele 6 departamente pentru care puteţi aplica: Strângere de fonduri, Resurse Umane, Relaţii publice, Secretariat, Evenimente sociale şi Administraţie.

Cine poate aplica?

Orice tânăr cu vârsta cuprinsă între 20 şi 28 de ani care are studii de Relații Internaționale, Științe Politice, Pace și Conflict, management, drept internațional sau diplomatie şi dispune de o minimă experienţă.

Ediţia din 2013 va avea loc între 8 şi 13 iulie 2013, în Bruxelles,  însă data limită pentru aplicaţii este 2 decembrie 2012. În cazul Ditto for paying out blackjack gratis s, surrendering, even money, etc. în care consideraţi că dispuneţi de ceea ce se cere nu rataţi şansa de a face parte dintr-un eveniment de o asemenea amploare.

Care sunt criteriile de eligibilitate?

Trebuie să stăpâniţi limba engleză la un nivel avansat, să aveţi abilităţi de comunicare excelente, să fiţi bine organizaţi şi independent în efectuarea sarcinilor individuale, dar să lucraţi la fel de bine în echipă.

Experiența anterioară în organizarea de conferințe sau evenimente va fi un avantaj.

Unde se poate aplica?

La adresa http://www.natoyouthsummit.org/application/staffregistration.html găsiţi toate informaţiile necesare înscrierii. Pentru candidatură trebuie să completaţi formularul de pe pagina indicată, să ataşaţi un CV, o scrisoare de recomandare şi o scrisoare de intenţie.

Pentru mai multe detalii despre organizator, vă invităm să citiţi articolul apărut pe Blogunteer în august 2011, care -l are în prim-plan pe George Manea.

Sursă foto: http://www.natoyouthsummit.org/home.html

Articole asemanatoare:

Posteaza un comentariu