Blogunteer.ro

Împreună spunem povestea voluntariatului din România!

bookmark bookmark
Eliza Vaş On March - 24 - 2012

Pe 11 iunie 2011, eram anunţată oficial că fac parte din echipa Blogunteer. A fost o mare bucurie atunci, fiindcă ştiam că articolele pe care le scriam, nu se vor mai opri în spaţiul local, ci voi putea accede la un public naţional. Lunile au trecut, iar activitatea pe care o desfăşuram în cadrul AYI mi se părea din ce în ce mai incitantă, până când la un moment s-a ivit şi o poziţie de leadership.

Am ezitat puţin, fiindcă nu ştiam dacă mă voi descurca atunci să coordonez un blog colectiv, care spune povestea voluntariatului în întreaga Românie şi nu numai. Cum pentru a lua decizii lumea nu se opreşte în loc, am decis să risc şi să fac ce îmi place mai mult, din postura de redactor-şef.

Astăzi, am o echipă de 8 oameni de care mi-e mai mare dragul şi vin oraşe precum: Piteşti, Suceava, Constanţa şi Bucureşti, iar de la 650 de kilometri de capitală (Oradea) mă asigur că lucrurile merg ca pe roate. Nu e cel mai uşor să motivezi oameni care nu sunt lângă tine ori să fii responsabil de un asemenea proiect, dar merită. Toate şedinţele, în care s-au discutat idei nemaipomenite, discuţiile individuale, faptul că am putut face şi HR şi promovare şi încheiere de noi parteneriate, mă determină să afirm că locul în care pasiunea mea pentru voluntariat se simte cel mai bine în acest moment, e categoric Asociaţia Young Initiative.

Activitatea mea nu s-a oprit doar la scris şi la coordonat o echipă, ci m-am implicat şi în alte proiecte, chiar dacă fizic nu eram în Bucureşti. Zilele acestea, coacem o idee, inovativă zicem noi, care va avea cel puţin la fel de mult impact ca şi proiectele anterioare ale AYI.

Dat fiind şi tu poţi face parte din această echipă, te invit să vizualizezi anunţul lansat de către departamentul de resurse umane.

Cu un ghiocel, în AYI se face primăvară! Fiecare voluntar este important pentru noi aşa că dacă simţi nevoia să faci mai mult şi vrei să contribui la dezvoltarea copiilor şi a tinerilor, Asociaţia Young Initiative este locul în care poţi să-ţi descătuşezi energia acumulată în timpul iernii.

Cum este voluntarul AYI?

Responsabil, cu iniţiativa, vesel şi dedicat cauzei, asumându-şi o particică din timpul sau pentru proiectele pe care le derulăm sau avem în plan, dar şi pentru cele generate de propriile idei.
Îţi oferim o gamă largă de oportunităţi de voluntariat, din care îţi poti alege una sau mai multe, în funcţie de preferinţe:

PR Specialist – mediaza relaţia dintre Asociaţie şi publicurile ei
Marketing Specialist – înţelege nevoile segmentelor ţintă ale proiectelor noastre şi participă la conturarea şi consolidarea imaginii acestora
Fundraising Officer – derulează activităţi pentru strângerea de fonduri în scopul susţinerii proiectelor desfăşurate de Asociaţie
Social Media Manager – comunică şi promoveaza online brand-ul AYI şi al proiectelor noastre
Voluntar în centrele de copii institutionalizaţi din Sectorul 4 – desfăşoară diverse activităţi educative cu copii, în proiectele “Punţi către cunoaştere” (Centrul de Lectură şi Educaţie Nonformală pentru copii abuzaţi) şi “Click & Know” (Centrul multimedia din apartamentele sociale)
Redactor online – scrie articole despre lumea voluntariatului, în cadrul proiectului Blogunteer.ro

Vezi descrierile detaliate şi aplică aici: http://www.younginitiative.org/cariere.php

Articole asemanatoare:

Categorii: Diverse

2 Comentarii

  1. […] Voluntari, adunarea! Asociatia Young Initiative deschide sezonul de recrutari! […]

  2. […] Voluntari, adunarea! Asociatia Young Initiative deschide sezonul de recrutari! […]

Posteaza un comentariu