Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/youngini/public_html/blogunteer/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/class.su-module.php on line 1195
Closer 2 Oxford va provoaca la o noua dezbatere | Blogunteer.ro

Blogunteer.ro

Împreună spunem povestea voluntariatului din România!

bookmark bookmark
Mihaela Truică On March - 5 - 2012

Update: Termenul de înscriere s-a prelungit până în data de 15 martie 2012. 

Probabil că până în acest moment foarte mulți dintre voi ați auzit deja despre ACTA ( Anti – Counterfighting Trade Agreement ) un pact ce se poziționează împotriva pirateriei în mediu online cât și de numereoasele mișcări declanșate împotriva acestei inițiative.

Tocmai de aceea Closer to Oxford, un program de dezbateri și lecturi critice în universități, propune tuturor studenților sau masteranzilor din România și din Republica Moldova ca luna aceasta să se reunească într-o nouă  participare directă la ce-a de-a 5-a rundă pe tema  E timpul să decriminalizăm pirateria pe internet?

Veți avea astfel ocazia să  participați la o dezbatere cu oameni pasionați de problema proprietății intelectuale și a controlului liberei circulații a informațiilor pe net.

Dacă v-am stârnit interesul și vreți să participați la acest debate, tot ceea ce trebuie să faceți este să vă înscrieți mai întâi pe site-ul  www.closer2oxford.ro, până sâmbătă, 10 martie 2012. Veți avea nevoie de un coechipier pentru a putea forma o echipă a voastră cu mențiunea că dacă dețineți deja un cont din rundele anterioare nu trebuie decât să vă reînregistrați echipa,   după care veți afla dacă sunteți afirmatori sau negatori.

Mai mult, prin simpla participare la acest debate aveți șansa de a câștiga un training de debate și argumentare, precum și abonamentele pe trei luni la British Council Library.

De asemenea, toți cei care hotărâți să participați veți beneficia de o ofertă specială din partea Foreign Policy România, iar primii 20 dintre voi le vor primi gratis.

Pentru a afla mai multe despre regulamentele de debate și arbitraj puteți intra pe platform www.closer2oxford.ro  unde veți găsi de asemenea un tutorial de argumentare, materiale-resursă despre moțiunea dezbătută cât și toate debate-urile online și publice din rundele anterioare.

Pregătiți-vă așadar argumentele și provocați-le pentru  la o nouă dezbatere, aveți ocazia să vă faceți auziți.

Echipa Blogunteer.ro vă urează mult succes !

 

Articole asemanatoare:

Posteaza un comentariu