Blogunteer.ro

Împreună spunem povestea voluntariatului din România!

bookmark bookmark
Andreea-Ioana Niţescu On January - 17 - 2012

Pentru că există multe proceduri prin care ne putem uşura munca, prin care putem învăţa lucruri noi sau prelua bune practici, sau prin care putem fi la curent cu toate oportunităţile din domeniile care ne interesează, Blogunteer.ro recomandă SALTO YOUTH.

Ce este SALTO YOUTH?


Ei bine, Salto Youth este, aşa cum îi spune şi numele, un portal care îşi asumă rolul de facilitator între oportunităţi şi cei pe care i-ar putea interesa acceste oportunităţi.
SALTO înseamnă suport, tehnici avansate de învăţare şi oportunităţi de training în interiorul programului european Tineret în Acţiune.

Practic, SALTO YOUTH oferă tinerilor informaţii despre traininguri şi organizează activităţi ce au ca scop susţinerea organizaţiilor în cadrul programului european Tia şi chiar mai mult. Acest portal a luat naştere în 2000 şi este acum parte din Comisia Europeană De Strategii Pentru Training, fiind, aşa cum am spus, parte din programul TiA şi lucrează cu ceilalţi parteneri din domeniu pentru atingerea scopurilor.

www.salto-youth.net este un site unde se pot găsi multe informaţii preţioase.

Site-ul este împărţit pe secţiuni, iar fiecare dintre acestea ascunde o mulţime de instrumente extrem de utile.
Pe SALTO YOUTH se găsesc articole despre evaluarea activităţilor în cadrul unui training, despre modalităţi de îmbunătăţire a comunicării în cadrul unui grup dar şi calendare speciale ce cuprind următoarele traininguri ce vor avea loc.

Cu alte cuvinte, o sursă de insipiraţie şi informare pe care te poţi baza. Pentru a fi şi mai la curent cu toate oportunităţile, site-ul oferă posibilitatea de a-ţi crea un cont şi de a te abona la newsletter.

Articole asemanatoare:

Categorii: Do-It-Yourself

2 Comentarii

  1. […] Traininguri, oportunitati, exemple de bune practici? Toate pe SALTO YOUTH! […]

  2. […] Traininguri, oportunitati, exemple de bune practici? Toate pe SALTO YOUTH! […]

Posteaza un comentariu