Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/youngini/public_html/blogunteer/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/class.su-module.php on line 1195
Training online pentru ONG-uri –Totul despre Excel | Blogunteer.ro

Blogunteer.ro

Împreună spunem povestea voluntariatului din România!

bookmark bookmark
Anca Stefana On July - 11 - 2013

UPDATE: Webinar-ul Totul despre Excel a fost reprogramat pentru luni, 15 iulie, începând cu ora 19:00.

Ştiaţi că în Excel există o funcţie prin care o bază de date poate fi transformată în emailuri personalizate? Această opţiune poate face munca mult mai uşoară pentru cei care personalizează manual invitaţii la evenimente.TechSoup

Acesta este doar unul dintre trucurile pe care le puteţi învăţa participând la webinarul gratuit organizat de TechSoup România şi IT Spark. Webinarul, organizat special pentru organizaţiile neguvernamentale va avea loc vineri, 12 iulie, de la ora 18:30, pe platforma online Gotowebinar.com.

Iată ce alte „trucuri” mai puteţi învăţa:

  • Formule de bază in Excel.
  • Cum să faceţi grafice și diagrame în Excel.
  • Ce înseamnă “intersection operator” și la ce folosește?
  • Cum să exportaţi adresele de email dintr-un Excel direct într-un email personalizat?
  • Câteva scurtături pe care-i bine să le ştiţi dacă vreţi să lucraţi mai repede în Excel.

Pentru a participa la webinar aveţi evident nevoie de un calculator şi de acces la internet. De asemenea, în vederea înscrierii trebuie să parcurgeţi următorii paşi:

Cel de la care veţi afla totul despre Excel este Alexandru Dionisie, inginer de Procese Speciale și absolvent a Universității Politehnica din București. Articolele lui despre Microsoft Office, Windows Phone și Microsoft Office 365 le puteţi citi pe blogurile Tutoriale Office, ITSpark și Windows fără Limite.

TechSoup este cea mai mare întreprindere socială care oferă tehnologie accesibilă organizațiilor neguvernamentale din toată lumea. Cele peste 750 de organizaţii neguvernamentale membre ale comunităţii TechSoup România au fost sprijinite să facă economii de peste 1.300.000 dolari în ultimii 3 ani.

ONG-urile membre au acces la cele mai noi programe și aplicații – peste 300 de produse de software care le pot face munca mai eficientă. Adobe Photoshop, Microsoft Office și Windows 8 sunt doar câteva dintre acestea.

Articole asemanatoare:

Categorii: Do-It-Yourself, Featured

Posteaza un comentariu