Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home1/youngini/public_html/blogunteer/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/class.su-module.php on line 1195
“We Are Here” – prima campanie de crowdfunding dedicată festivalurilor culturale | Blogunteer.ro

Blogunteer.ro

Împreună spunem povestea voluntariatului din România!

bookmark bookmark
Andreea Teodor On April - 17 - 2013

logo_animestDacă eşti fan al filmelor animate, cât şi al festivalelor dedicate acestora, Anim’est te cheamă  să susţii proiectele pe care le-ai urmărit şi aplaudat de-a lungul vremii.

Festivalul Internațional de Film de Animație Anim’est alături de alte 7 festivaluri-reper din arta cinematografică, teatrală și muzicală se unesc pentru prima dată într-o amplă campanie de activare a publicului. În contextul în care organizatorii festivalurilor culturale independente se confruntă cu subfinanţarea și reducerea bugetelor, MyKey iniţiază prima campanie majoră de crowdfunding de pe piaţa românească, prin lansarea platformei www.we-are-here.ro. Scopul campaniei este crearea unui precedent puternic pentru crowdfunding, o variantă viabilă de finanţare pentru proiectele culturale.

We Are Here este o gală de fundraising virtuală: festivalurile ies la scenă deschisă, pentru prima dată, în faţa publicului, într-o acţiune menită să creeze un precedent puternic.

Cum poţi ajuta?

Pe platforma We Are Here, fiecare spectator poate dona o sumă care începe de la 5 euro, sau poate achiziţiona afișul campaniei prin SMS, pentru o sumă de 6,2 euro. Fondurile obţinute prin donaţie sau prin cumpărarea afișelor intră direct în contul organizatorilor festivalurilor listate. Susţinătorii vor fi nominalizaţi în cadrul evenimentelor și vor primi afișul campaniei, personalizat cu numele lor.

De ce?

Pentru că festivalul reprezintă un proiect unic, original şi cultural de mare amploare din Europa Estică, alături de încă 7 festivale :

  • NexT – Festivalul internaţional de film, ediţia a VII-a
  • Ideo Ideis – Festivalul naţional de teatru tânăr, ediţia a VIII-a
  • SoNoRo – Festivalul internaţional de muzică de cameră, ediţia a VIII-a
  • KINOdiseea – Festivalul internaţional de film pentru copii, ediţia a V-a
  • Green Hours International Jazz – Festivalul internaţional de jazz, ediţia a V-a
  • Street Delivery – Convertirea peisajului urban în peisaj cultural, ediţia a VIII-a
  • Temps D’images – Festivalul de teatru, dans și imagine foto/video, ediţia a VI-a

 

Aşadar, te aşteptăm la cea de-a VIII-a ediţie Anim’est care va avea loc în perioada 4-13 octombrie, în Bucureşti. 

Articole asemanatoare:

Posteaza un comentariu