Blogunteer.ro

Împreună spunem povestea voluntariatului din România!

bookmark bookmark
Mara Dorofte On March - 2 - 2015

De câte ori nu ne-am gândit la programe de studii în străinătate? Sau chiar am auzit de studenţi români merituoşi care construiesc o imagine pozitivă a ţării peste hotare. La prima vedere, procesul pare complicat și facultățile exigente, dar cu puțin ajutor, programele de licenţă sau masterat la unele dintre cele mai bune universități din lume pot fi la îndemâna tuturor. Consilierii EDMUNDO sunt pregătiți să ofere o mână de ajutor, în acest sens, la cel mai mare eveniment educațional al primăverii – RIUF 2015.

În cadrul târgului de universități vor fi prezente peste 70 de universităţi din 15 ţări care își vor prezenta oferta educaţională, fie că este vorba de Marea Britanie, Danemarca, Olanda sau România. Vizitatorii vor putea interacționa cu expozanții și vor putea afla direct de la aceştia despre programele de studii disponibile, alături de informații utile care pot simplifica procesul de aplicare la universitatea dorită.

Detalii despre taxe de școlarizare sau modalități de finanțare, informații despre cursuri și profesori direct de la studenți internaționali la universități de top – toate acestea vor fi disponibile la RIUF.

De ce sa participi la RIUF?

PicMonkey CollageTârgul de universități înglobează un ansamblu unic în care puteţi afla informații relelvante despre o posibilă experință de studiu direct de la sursă.

Evenimentul oferă posibilitatea de a afla infomații detaliate despre acomodarea în cadrul unui campus universitar din străinătate, despre costurile traiului și nu în ultimul rând chiar și despre posibilități de petrecere a timpului liber în vecinătatea locului de studiu. De asemenea, RIUF intră în contact cu români care sunt în prezent studenți în străinătate și care pot împărtăși fiecare amănunt al vieții în cadrul universităților vizate de participanţii la târg.

Mai mult, în cazul în care cei care participă la eveniment își doresc să aplice pentru un program de studiu și nu sunt hotărâți ce vor să studieze sau au nevoie de mai multe informații, pot discuta cu unul dintre consilierii educaționali prezenți în cadrul târgului. EDMUNDO oferă consiliere gratuită pentru peste 90 de universități partenere, din care peste 20 vor fi prezente la RIUF București.

În luna mărţişorului, RIUF se va desfășura în:  București (14-15 martie), Cluj-Napoca (17 martie) și Galați (19 martie).  Toți cei interesați să participe sunt invitați să completeze formularul de înscriere și vor rămâne, astfel, permanent la curent cu toate informațiile referitoare la programul și activitățile din cadrul evenimentului.

Articole asemanatoare:

Posteaza un comentariu