Blogunteer.ro

Împreună spunem povestea voluntariatului din România!

bookmark bookmark
Anca Stefana On September - 24 - 2015

Pe 3 și 4 octombrie, la Romanian International University Fair (RIUF) vor fi prezente 30% dintre universitățile de stat din Marea Britanie. Imperial College London, King’s College London, University of Bristol, University of Sheffield, University of Utrecht sunt doar câteva dintre universitățile de top britanice care vor ajunge la Sala Palatului pe 3 și 4 octombrie.

Printre programele de studiu pe care aceștia le propun tinerilor români, se numără și cele în domenii precum business, management, economie, marketing, advertising și multimedia, inginerie și IT, comunicare și jurnalism, științe politice și relații internaționale, turism, artă și design.

Peste 80 de universități și instituții de învățământ din 15 țări

1234160_767337823284285_1598059670_nLa RIUF, tinerii interesați să aplice la studii în străinătate, dar și în România, au ocazia să identifice cursurile care le răspund cel mai bine intereselor și pasiunilor. Peste 6000 de programe de studiu la nivel licență, masterat, MBA și doctorat sunt puse la dispoziție românilor de către cele peste 80 de casino online universități și instituții de învățământ din țări precum Anglia, Germania, Onlanda, Danemarca, Spania, Austria, Franța, Belgia, Elveția, Italia, Norvegia, dar și din România.

Consiliere educațională gratuită

Pe lângă gama variată de universități prezente, la RIUF poți interacționa cu organizațiile orientate către programele de dezvoltare personală, profesională și orientare în carieră sau care oferă cursuri de limbi străine. Mai mult, pe întreg parcursul târgului internațional de universități participanții au acces la consiliere educațională gratuită!

Pentru a participa la târgul internațional de universități RIUF trebuie să completezi formularul online – www.riuf.ro/register.

RIUF este cel mai mare eveniment educațional din Europa de Sud-Est şi locul de întâlnire a peste 200 de expozanți din 20 de țări și peste 22.000 de vizitatori.

Programul pentru această toamnă cuprinde 3 oraşe: București (3-4 octombrie, Sala Palatului), Iași (6 octombrie, Palas Congress Hall) și Timișoara (8 octombrie, Hotel Continental).

Articole asemanatoare:

Posteaza un comentariu