Blogunteer.ro

Împreună spunem povestea voluntariatului din România!

bookmark bookmark
Vera Iurcu On May - 1 - 2012

Un eveniment, 6 ediții, un oraș, mulți oameni, resurse, oportunități – toate, pentru studenți și tineri profesioniști. Sunteți impresionați? Ei bine, ați văzut doar începutul.

Pentru că tot ce este util trebuie să vină în cantități mari, anul acesta, la cea de-a 7-a ediție BizCamp, organizatorii au decis să extindă evenimentul la nivel național, urmând ca acesta să se desfășoare nu doar în București, dar și în alte trei mari centre universitare: Iași, Cluj și Timșioara. În plus, va fi distribuit și Ghidul de Carieră pentru studenți, ediția a 11-a, în 65.000 de exemplare. Ghidul este structurat pe 4 mari teme: Talents, Skills, Expertise și Personal branding.

Unu dintre feedback-urile care mi s-a părut că descria destul de amplu evenimentu,l a fost al lui Ion Cristian, unul dintre participanții la edițiile precedente, care spune despre  BizCamp că: „Există multe evenimente în piață pentru studenți, însă aici pot spune că m-am simțit cel mai bine. Speakerii au fost de calitate, cu ceilalți participanți am discutat în pauze, iar temele au fost mai mult decât interesante. Însă cel mai mult mi-a plăcut că am putut interacționa cu oameni din companii precum Henkel, Danone, Orange.”

Făcând o trecere în revistă, BizCamp este un eveniment bianual cu și pentru studenți și tineri profesioniști. Scopul proiectului este de a-i ajuta pe aceștia să își definească abilitățile și calitățile personale și de a-i învăța cum să le aplice în atingerea obiectivelor profesionale și personale.

Reprezentați ale unor companii importante de pe piața din România, specialiști și speakeri recunoscuți se vor adresa direct, în cadrul unor conferințe, către toți cei prezenți la eveniment. În cadrul unor seminarii și workshop-uri, participanții vor fi antrenați în dezbateri interesante și studii de caz, acestea având rolul de a susține tinerii în alegerea unui anumit domeniu, în care și-ar dori să se afirme și de a-i îndruma spre o carieră de succes.

Oameni inspiraționali vor veni în fața participanților și vor dezvolta, în baza temelor menționate anterior, ce calități necesită un anumit job și metode în perfecționarea abilităților, cum să fii expert în ceea ce faci sau care sunt oportunitățile care-ți conturează cariera. Acestea sunt doar câteva dintre subtemele abordate, care vor dezvălui noi oportunități de dezvoltare și vor ajuta studenții și tinerii profesioniști să exceleze într-o carieră viitoare.

Dacă încă mai stați la îndoială, atunci „răsfoiți” programul complet al evenimentului http://bizcamp.inspirebusiness.ro/ și fiți siguri că nu trebuie să ratați această ocazie.

Acum că BizCamp vine mai aproape de tine, alege orașul care îți place și înscrie-te la sesiunile evenimentului!

 

Blogunteer este prezent în Ghidul de Carieră printr-un articol despre voluntariat, prin urmare ne puteţi citi şi acolo.

 

 

 

Articole asemanatoare:

3 Comentarii

  1. […] Cum arata o tabara de business? […]

Posteaza un comentariu