Blogunteer.ro

Împreună spunem povestea voluntariatului din România!

bookmark bookmark
Blogunteer On March - 8 - 2012

De 8 Martie, ne-am gândit să inaugurăm o rubrică puţin mai specială. Fiindcă în aproape toate situaţiile în care ne aflăm, suntem întrebaţi ori întrebate ce anume ne inspiră ori motivează să continuăm atunci când eşecul este la o aruncare de băţ, ne-am hotărât ca primul articol din această serie să fie centrat pe imagini. Nu degeaba se spune că o imagine face cât o mie de cuvinte.

Fetele din redacţie s-au documentat “riguros” 😛 pentru această zi, motiv pentru care nu ne rămâne, decât să vă prezentăm produsul ideilor noastre.

Cristina a ales sculptura lui Paige Bradley, care sugerează prin opera sa, că de la naştere sunt automat incluse în anumite tipare. Ce ar fi dacă am trăi dincolo de acele tipare?

Andra T. a ales imaginea de sus, pentru că se regăseşte în ea. E genul de imagine care o face să privească totul din afară, dar în acelaşi timp să fie în mijlocul acţiunii.

 

Andreea A. a ales această imagine, iar adevărul e că şi nouă ne lasă gura apă. După cum spune şi titlul blogului pe care apare poza: "Keep calm and take a cupcake."

Eliza este inspirată de această imagine, pentru că reprezintă într-un mod plastic crezul ei de viaţă. Frica trebuie privită în faţă, pentru a-i trage cu ochiul şi a o depăşi într-un mod onorabil.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Articole asemanatoare:

Categorii: Diverse

Posteaza un comentariu