Blogunteer.ro

Împreună spunem povestea voluntariatului din România!

bookmark bookmark
Eliza Vaş On November - 12 - 2011

11 noiembrie 2010 a marcat începutul unei frumoase poveşti, care poartă numele de blog cu ştiri despre voluntariat. Practic, Asociaţia Young Initiative, care a împlinit un an la momentul respectiv a lansat acest mijloc de comunicare, ce include nu doar  noutăţi, informaţii ci şi portrete de voluntari, cazuri de bune practici, proiecte, oportunităţi şi fotoreportaje.

După 365 zile de activitate în online, astăzi am să vă prezint în calitate de redactor-şef al blogului realizările pe care le-am avut, precum şi echipa care crede că “Împreună spunem povestea voluntariatului. “

Blogunteer în cifre:
  • Am avut 14.504 de vizitatori unici pe site;
  • 67. 694 reprezintă numărul de vizualizări;
  • Cele 23. 491 de poposiri pe site au venit din 73 de ţări;
  • În ceea ce priveşte conţinutul, am avut 37. 348 de vizualizări unice;
  • Cel mai citit articol a fost acesta, cu 1213 vizualizări, scris de Roxana Firică;
  • Au fost publicate 186 de articole;
În ziua de azi, povestea online casino Blogunteer este spusă de către: Andreea NiţescuMihaela Truică şi Andreea Teodor. Enumerarea redactorilor nu se termină aici, deoarece avem noi membri în echipă care vor scrie ştiri despre voluntariat din mai multe părţi ale României.  Blogunteer nu e doar la nivel de Bucureşti, ci datorită membrilor săi s-a extins şi în alte zone ale ţării.
Nu doar blogul nostru şi-a sărbătorit aniversarea astăzi, ci şi Asociaţia Young Initiative, care a împlinit 2 ani de existenţă, mai exact 730 de zile în care voluntarii ONG-ului au demonstrat că tinerii şi copiii reprezintă viitorul nostru şi că rolul asociaţiei este acela de a-i ajuta să-şi făurească viitorul prin construirea de poduri către cunoaştere şi dezvoltare.
Cu această ocazie, am dori să le mulţumim tuturor celor care ne-au stat aproape: redactori, voluntari, parteneri, ONG-uri, fundaţii şi cititori. Împreună am spus povestea voluntariatului şi vom continua să facem acest lucru mult timp de acum înainte.
Cu drag,
Blogunteeer – blogul voluntarului informat

Articole asemanatoare:

Categorii: Voluntariat

3 Comentarii

Posteaza un comentariu