Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/youngini/public_html/blogunteer/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/class.su-module.php on line 1195
Cine salvează un artist, salvează o lume | Blogunteer.ro

Blogunteer.ro

Împreună spunem povestea voluntariatului din România!

bookmark bookmark
Mara Dorofte On March - 4 - 2014

Motivați de îndemnul Cine salveză un artist, salvează o lume!, Rețeaua RSC – Acționăm Responsabil! se alătură campaniei de strângere de fonduri “Dar din dar…“ care vine în ajutorul artistului plastic în ceramică sculpturală, Ionel Cojocariu. Într-un moment greu al existenţei sale, când se luptă pentru viaţa sa, colegii şi foştii studenţi încearcă să găsească soluţii pentru a-l ajuta.

Susținătorii și apropiații s-au mobilizat si au facut un prim pas în acest sens –  o expoziție cu licitație organizată la Muzeul Țăranului Român care reunește opere de artă donate de artiști români consacrați. Prețurile scăzute de pornire pentru licitație fac din obiectele de artă  incluse în expoziție un cadou accesibil și elegant pentru persoanele dragi, cu ocazia zilei de 8 Martie.

1902944_10151872394831666_552497980_n

Expoziția este deschisă publicului larg în Sala Tancred Bănățeanu (Muzeul Țăranului Român), până pe 5 martie 2014, când va avea loc licitația.

Lucrările de artă expuse în cadrul expoziției Dar din Dar…., dar și prețurile de pornire pentru licitația din data de 5 martie 2014 pot fi vizionate la acest link. Prin achiziționarea unei opere, la un preț convenabil, șansele ca unul dintre cei mai valoroși dascăli ai Universității Naționale de Artă să se întoarcă la catedră cresc considerabil. Ionel Cojocariu deţine nenumărate premii, fiind recunoscut atât în țară cât și în străinătate. De asemenea, el este şi cel care a format mulţi dintre artiştii României de azi.

În cazul în care nu puteți ajunge la expoziție sau la licitație, dar doriți să îl sprijiniți pe artist, puteți face donații în contul: RO08BPOS74507056413RON01 – Sucursala BANC POST Băneasa.

Articole asemanatoare:

Categorii: Recomandari

Posteaza un comentariu