Blogunteer.ro

Împreună spunem povestea voluntariatului din România!

bookmark bookmark
Andreea Teodor On March - 28 - 2013

Se ştie că studenţii din zilele noastre tind să aleagă educaţia non-formală în schimbul simplelor ore teoretice de la facultate şi optează întotdeauna pentru ceva inovativ care îi va ajuta să înveţe într-un mod mai practic. De aceea, Blogunteer vă propune o modalitate de a învăţa ceva în afara orelor de curs, însă cu folos pentru acestea, cât şi pentru experienţa profesională necesară în găsirea unui job.

Business Organisation for Students vă aşteaptă în perioada 2-4 aprilie la cea de-a şaptea ediţie a proiectului Proud, proiect ce vizează publicitatea online şi menit să vă instruiască, cu ajutorul piloţiilor advertising-ului în teme precum impactul publicităţii online şi competiţia online vs. offline.

De ce Proud ?

Business Organisation for Students este o organizaţie creată de studenţi pentru studenţi, de aceea vor să vă ofere ceea ce aveţi nevoie pentru a învăţa ceva practic şi de mare folos. În acest scop, proiectul Proud va arăta de ce este importantă publicitatea online, întrucât în zilele noastre online-ul a devenit oxigen pentru creativitate şi toţi mai mulţi tineri îşi petrec timpul pe reţele de socializare sau alte canale, aşadar, se creează un brand personal în mediul online.

Ce îţi oferă Proud ?25409_277848694994_4159515_n

Organizatorii proiectului anunţă conferințe, workshop-uri, oameni de calitate, profesioniști care au evoluat în mediul online și care sunt gata să își facă reclamă în fața ta, te vor provoca să creezi cea mai interesantă reclamă a unui produs şi nu în ultimul rând îţi vor oferi toate instrumentele necesare pentru a înfrunta cel mai temut adversar: advertising-ul.

În perioada 2-4 aprilie vor fi pregătite o serie de activităţi interactive şi educative alături de oameni de marcă ai advertising-ului si relaţiilor publice, activităţi care, cred eu, vor fi de folos pentru oricine doreşte să exceleze în acest domeniu.

Cum şi unde te înscrii ?

Completează aplicația pe www.proud.bosromania.ro până pe 29 martie și fă-ți curaj să intri în cursa publicității online alături de cei mai pasionați piloți ai advertising-ului! Andrei Cismaru, Florin Grozea, Alexandru Negrea, Larisa Petrini, Ioana Blaj fiind doar câţiva dintre invitaţi.

Pentru mai multe detalii poţi consulta site-ul oficial al organizaţiei :

http://proud.bosromania.ro/ sau pagina de facebook  https://www.facebook.com/bosromania.PROUD.

BE PROUD AND APPLY NOW!

Articole asemanatoare:

Posteaza un comentariu