Blogunteer.ro

Împreună spunem povestea voluntariatului din România!

bookmark bookmark
Oana Vasiliu On May - 14 - 2011

22 mai 2011 este ziua in care AIESEC București, alaturi de Primaria Municipiului Bucuresti, incearca sa traga un semnal de alarma in cadrul proiectului de responsabilitate sociala Bucureștiul Fluieră Fault.

Pentru al patrulea an consecutiv,  ei isi propun ca la sfarsit sa fi schimbat cu adevarat mentalitati, comportamente si atitudini. Vor sa dea o noua fata Bucurestiului ca oras, dar si locuitorilor sai, in calitatea lor de membri ai unei comunitati care actioneaza responsabil si sustenabil.

Marsul porneste din Piata Unirii si spera ca vor avea impact asupra capitalei in care traim cu totii. Destinatia finala va fi Parcul Tineretului, unde vor avea loc in paralel trei activitati mari :

Plantare de copaci : cu sprijinul Primariei Generale Bucuresti, plantam peste 200 de copaci in Parcul Tineretului

Donare de sange : Asociatia React va fi ajutor principal, iar Institutul de Transfuzii din Bucuresti va pune la dispozitie un autocar special echipat cu personal si instrumentar medical, pentru ca totul sa se desfasoare in siguranta.

Targul de ONG-uri : unele dintre cele mai mari ONG-uri din domeniul responsabilitatii sociale vor prezenta cauzele pentru care lupta si vor raspunde la intrebări tuturor celor interesati.

Totodata, bucurestenii sunt invitati sa-si prezinte propriile idei pentru imbunatatirea aspectului orasului, cresterea calitatii aerului si raspandirea unui comportament eco-friendly, intr-o Scoala de Responsabilitate Sociala, care se va desfasura in perioada 27-29 mai 2011. Acesta este cel de-al doilea eveniment, in cadrul aceluiasi proiect, unde toti participantii vor putea sa vina cu idei de proiecte de responsabilitate sociala, iar ca la final ideea castigatoare sa fie implementata anul urmator chiar de Primaria Generala si AIESEC Bucuresti !

In 2012, Bucurestiul va arata altfel datorita tie. Implica-te, AIESEC Bucuresti si Primaria Capitalei te sustin.

Pentru a participa la eveniment, sunteti asteptati sa va inscrieti pe site-ul  www.aiesecbucharest.ro/bff,  completand formularul de inscriere, pană la data de 18 mai ! Sunt asteptati voluntari de orice varsta si orice provenienta. Singurul criteriu este dorinta de a trai intr-un Bucuresti mai bun si mai curat !

Pentru mai multe detalii despre proiect, despre parteneri sau editiile anterioare, viziteaza site-ul www.aiesecbucharest.ro/bff.

Si nu uita, BucurEȘTI TU !!!

 

 

Articole asemanatoare:

Posteaza un comentariu