Blogunteer.ro

Împreună spunem povestea voluntariatului din România!

bookmark bookmark
Oana Vasiliu On May - 7 - 2011

Te-ai gandit vreodata ca poti sa voluntariezi in Africa ? Daca da, propunerea mea este sa participi la o intalnire de informare despre proiectele DNS Tvind, care va avea loc la Bucuresti, pe data de 14 mai.

Oferta lor suna cam asa:

‘Esti interesat de o educatie alternativa adresata celor carora le pasa si care vor sa contribuie la construirea unui viitor mai bun pentru noi toti? Esti interesat in a-ti imbunatati abilitatile si in a-ti pune experienta la dispozitia proiectelor din Africa, Asia si Europa? Noi calatorim, muncim, desfasuram proiecte de voluntariat si studiem in jurul lumii, pentru ca dorim sa obtinem din studiile noastre mai mult decat teorie si din munca noastra mai mult decat un salariu!

Numarul de locuri este limitat. Trimite-le un mail de confirmare a participarii la info@dns-tvind.dk si iti vor transmite toate detaliile necesare legate de locatie si ora.

Intalnirea este adresata persoanelor care sunt interesate in a afla mai multe detalii despre cum pot contribui  cu experienta lor la proiecte desfasurate  in jurul lumii  in cadrul comunitatilor subdezvoltate sau in curs de dezvoltare.

Proiectul Development Instructor include o perioada de training in Danemarca care poate dura intre 6 si 12 luni si o perioada de 12 luni intr-un proiect intr-una din tarile din zona de sud a Africii in urmatoarele domenii: preventie HIV/SIDA, ajutorarea copiilor fara adapost, formare de profesori, sănătate, agricultură.

Proiectul DNS combina voluntariatul cu studiile si calatoriile pentru o perioada de 4 ani, pe parcursul cărora perioade mai scurte de timp (de la 2 la 8 luni) sunt destinate a atinge anumite obiective. (www.dns-tvind.dk)

Programul intalnirii de la Bucuresti este urmatorul:

  • Prezentare despre organizatia HUMANA People to People
  • Preventie HIV/SIDA, copiii fara adapost, saracia
  • De ce ar trebui sa devii un Development Instructor
  • Ce poti face in Africa – proiectele HUMANA
  • Programul Development Instructor – Munca sociala in Danemarca
  • DNS – The Necessary Teacher Training College
  • Q&A’s

 

Daca ti-au starnit curiozitatea, daca Africa este ceea ce iti doresti, vrei sa afli mai multe pana atunci, viziteaza

Articole asemanatoare:

2 Comentarii

  1. […] Ce-ai zice de un stagiu de voluntariat in Africa? […]

  2. […] Ce-ai zice de un stagiu de voluntariat in Africa? […]

Posteaza un comentariu