Blogunteer.ro

Împreună spunem povestea voluntariatului din România!

bookmark bookmark
Anca Stefana On February - 13 - 2013

Poster GVAIESEC București organizează cea de a VII-a ediție a Global Village, eveniment cultural unic care aduce împreună oameni și culturi din toate colțurile lumii.

Anul acesta, persoane de toate vârstele vor avea ocazia să viziteze într-o singură zi peste 20 de țări cu tradiții, culturi și mâncăruri tradiționale. Brazilia, Maroc, Japonia, Coreea de Sud, Indonezia, Egipt, China, Taiwan, Nigeria, Madagascar, Vietnam, Peru, Pakistan, Kazakhstan sau Emiratele Arabe Unite sunt doar o parte dintre țările care vor încânta simțurile vizitatorilor prin muzică, dans sau degustări de mâncăruri tradiționale. De asemenea, vor fi amenajate standuri speciale cu obiecte tradiționale și diverse workshop-uri precum cel de caligrafie coreeană și probă de costume.

Un alt punct de interes va fi posibilitatea de a întâlni oameni din toate colţurile lumii şi studenţi internaţionali veniţi în cadrul proiectelor C.H.A.N.G.E, GROW şi Make it green, make it count! desfăşurate de AIESEC Bucureşti.

Evenimentul va avea loc în Bucureşti, la Palatul Naţional al Copiilor, duminică, 24 februarie, în intervalul orar 12:00-18:00.

De asemenea, cu o zi înainte de eveniment, pe casino online 23 februarie, cei aflaţi în căutarea distracţiei vor putea participa la un Treasure Hunt Cultural, concurs care îmbină ingeniozitatea şi spiritul de echipă. Concurenţii sunt invitaţi să dezlege misterele din spatele indiciilor lăsate de organizatori şi să parcurgă o serie de probe inedite pentru a descoperi comori. Treasure Hunt-ul Cultural se va desfăşura în zonele culturale şi istorice din Bucureşti.

Mai multe detalii referitoare la ediţia din acest an a Global Village sunt disponibile la acest link: www.aiesecbucharest.ro/global-village.

AIESEC este cel mai mare ONG pentru tineri din lume, prezent în 113 ţări şi regiuni, cu peste 60000 de membrii.

Articole asemanatoare:

Posteaza un comentariu