Blogunteer.ro

Împreună spunem povestea voluntariatului din România!

bookmark bookmark
Cristina Chelaru On February - 5 - 2013

644068_125104890980398_463456000_nAsociaţia braşoveană Rază de Speranţă îşi caută voluntari în cadrul unui proiect care vizează organizarea si susţinerea de cursuri de formare în psihoterapia şi asistenţa copiilor cu tulburare de spectru autist – TSA.

Recent constituită din iniţiativa unui grup de părinţi, asociaţia asistă în terapie, în acest moment, un număr de şase copii preşcolari, şi face demersuri pentru dezvoltarea unui centru educaţional de specialitate.

În vederea recrutării voluntarilor, Rază de Speranţă şia lansat recent pe A differenza di quasi tutti gli altri concessionari, 888 casinò può contare sul proprio software casino online si gioco che gli permette di avere l’esclusiva su tutti i giochi . Facebook campania “Fii voluntar! Alatură-te echipei noastre pentru recuperarea copiilor cu T.S.A!”.
Sunt invitaţi să voluntarieze studenţi sau absolvenţi care urmează sau au urmat cursuri universitare în specializările Psihologie, Psihopedagogie, Asistenţă Socială sau Sociologie, care doresc să acumuleze noi cunoştinte şi abilităţi prin experienţă practică.

Aceştia se vor familiariza cu activităţile şi programele de terapie ale copiilor cu TSA, vor beneficia de formare şi informare de specialitate, precum şi de coordonare din partea unor psihologi / terapeuţi cu experienţă.

Ei se vor implica direct în procesul de recuperare al copiilor cu autism, vor susţine procesul de integrare şcolară şi socială a acestora, acumulând experienţă în aplicarea terapiei ABA şi a altor programe terapeutice.

Nu în ultimul rând, în urma stagiului de voluntariat, vor avea oportunitatea de a deveni terapeuţi în cadrul asociaţiei.

Pentru înscrieri în programul de voluntariat, cei interesaţi pot trimite CV-ul la adresa de mail razadesperanta.brasov@yahoo.ro.

Link util: facebook.com/RazaDeSperantaBrasov?ref=ts&fref=ts

 

 

Articole asemanatoare:

Posteaza un comentariu