Blogunteer.ro

Împreună spunem povestea voluntariatului din România!

bookmark bookmark
Eliza Vaş On December - 23 - 2012

Blogunteer întâmpină anul 2013 în hăinuţe noi. Ne-am gândit că e momentul potrivit pentru a face o schimbare în povestea noastră, aşa că ne-am pregătit cum se cuvine pentru cititorii dragi. Am ales o temă care să fie uşor de citit pe toate device-urile, prietenoasă cu social media şi care să vă încurajeze să vă implicaţi activ în comentarea articolelor noastre.

Vă spunem aceste lucruri, deoarece n-ar fi fost posibile fără o persoană specială din viaţa Asociaţiei Young Initiative. Vorbim, desigur, despre preşedintele nostru – Răzvan Sassu, care şi-a petrecut mai mult de jumătate de zi muncind la înfrumuseţarea blog-ului. Aţi zice că nu-i ceva neobişnuit, că toată lumea depune multă muncă atunci când este vorba de o sarcină serioasă, dar ce aţi spune dacă aţi şti că azi a fost ziua lui de naştere? A investit un timp minunat în conturarea poveştii Blogunteer şi nu putem decât să-i fim recunoscători pentru asta.

Dar, haideţi să vă spunem cine este Răzvan. În primul, e persoana care conduce după forţa propriului exemplu. Nu-l veţi vedea niciodată că dă o sarcină cuiva şi el stă să aştepte rezultatul final. La fel de bine, cum nu-l veţi surprinde niciodată într-o ipostază pasivă. Se informează asupra noutăţilor care apar în domeniul organizaţiilor non-guvernamentale şi reuşeşte să fie un manager de talie europeană.

Mai trebuie să aflaţi ceva. E o persoană serioasă, care pune mult suflet în activităţile sale, dar e omul care va fi mereu alături de membrii săi. Proiectele pe care le-a sprijinit până acum au demonstrat cele spuse, iar voluntarii vin să confirme în mesajele ulterioare. În trei ani, a reuşit să edifice o idee. A pornit de la un concept şi a ajuns la Asociaţia Young Initiative – un ONG care numără astăzi 60 de voluntari, cu proiecte naţionale şi internaţionale şi cu o cultură deosebită a profesionalismului. După cum vă puteţi da seama, e în stare să stea până la cinci dimineaţa pentru a face un lucru perfect şi se aşteaptă să primească aceeaşi dedicare de la echipa sa.

Astăzi, Răzvan, fiindcă ne-ai demonstrat încă o dată prin exemplul tău personal că voluntariatul nu ţine cont de un orar prestabilit sau zile numărate, îţi urăm “La mulţi ani!”. Ne mândrim că facem parte din această minunată asociaţie, că eşti coordonatorul nostru şi aşteptăm cu mare drag să dăm tonul unor noi poveşti de voluntariat. Căci dacă e ceva în lumea aceasta frumoasă în care ne învârtim, e cu siguranţă sub forma impactului pozitiv în comunitate. 

Aşadar, să lăsăm oamenii să vorbească:

Oana Voiculescu – “Fie ca lucrurile frumoase pe care le dăruieşti celor din jur, mai ales copiilor AYI- dragoste, suport în împlinirea viselor, înţelegere să se întoarcă la tine înzecit şi tot ce îţi propui pentru la anul să se împlinească!”

Vera Iurcu – “Pentru tot ceea ce ai reușit să realizezi până acum și ce vei reuși în continuare, sunt convinsă, să primești înzecit. Să nu renunți niciodată la visuri și să ai încredere, pentru că doar atunci se vor realiza. La mulți ani, mult succes, noroc și sărbători fericite!”

Ioana Parasca – “La Mulţi Ani, Răzvan ! Îţi doresc un an plin de bucurii, bogat în împliniri şi succese! O îmbrăţişare, cu drag! 🙂 ”

Oana Constantinescu – ” Lao Tzu, unul dintre preferaţii tăi, Răzvan, în materie de autori, spune aşa:
In dwelling, live close to the ground. In thinking, keep to the simple. In conflict, be fair and generous. In governing, don’t try to control. In work, do what you enjoy. In family life, be completely present. (Locuieşte aproape de pământ. Păstrează simplitatea în gândire. Fii drept şi generos în cazul unui conflict. Când eşti la conducere, nu încerca să controlezi. În muncă, fă ceea ce-ţi place. În viaţa de familie, fii complet prezent).

Fii mereu omul conectat la realitate aşa cum te ştim, dăruind, inspirând şi nu te opri din a visa. La multi ani!”

Cătălina Buzdugan – “Să fiiiiiii mereu aşa cum eşti, să rămâi deschis la suflet, înţelept în alegeri şi iubitor de oameni!”

Andreea Uţă – “Răzvan, îţi doresc din tot sufletul la mulţi ani senini, plini de succese şi impliniri. Sper ca noul an să-ţi aducă multe proiecte frumoase, reuşite şi visele să se împlinească. Ma bucur că am ocazia să lucrez cu tine în proiecte de suflet, unde putem aduce schimbări semnificative în viaţa copiilor şi a tinerilor.”

Cristina Chelaru – “Nu toţi oamenii au pierdut naivitatea; de aceea nu toţi oamenii sunt nefericiţi”, spunea undeva Emil Cioran. Cunosc şi eu unul dintre aceşti oameni, căruia îi doresc şi de acum încolo la fel de multă inspiraţie, aspiraţie şi iniţiativă! Aşadar, la mulţi-mulţi ani, Răzvane, cu mult drag ..”

Andreea Teodor – “La mulţi ani, Răzvan, numai bine alături de AYI şi să ne ajuţi să creştem în continuare!”

Articole asemanatoare:

Categorii: Diverse

Un comentariu

  1. Andreea Teodor says:

    La multi ani Razvan! >:D<

Posteaza un comentariu