Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/youngini/public_html/blogunteer/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/class.su-module.php on line 1195
Daca este 12 mai, atunci este zi de curatenie! | Blogunteer.ro

Blogunteer.ro

Împreună spunem povestea voluntariatului din România!

bookmark bookmark
Andreea-Ioana Niţescu On May - 9 - 2012

Inițiative, dorința de a schimba în bine și încredere în puterea unui grup. Toate acestea stau sub umbrela echipei care timp de doi ani a ajutat la o Românie mai curată și implicit mai frumoasă.

Let”s Do It, Romania în câteva cuvinte…

În septembrie 2009, un grup de oameni dornici de a aduce o schimbare, inspirați de povestea Estoniei care a reușit să facă curățenie națioanală într-o singură zi, s-au aventurat în proiectul care a ajuns să fie cunoscut mai apoi de o țară întreagă.

Au urmat luni întregi de strategii, de punere în practică a ideilor, dar și de piedici care păreau de netrecut. Convingerea autorităților de puterea ideii dar și de fezabilitatea acestui proiect atât de măreț au fost probabil cea mai mare provocare cu care echipa LDIR s-a confruntat. Împinși de dorință și încrezători în reușită, au transmis și altora ideea lor, reuşind ca echipa să capete tot mai multă susținere din cât mai multe direcții.

LDIR în 2010 și 2011

În anii trecuți, LDIR s-a bucurat de un număr impresionant de voluntari care au participat în zilele de septembrie (24 septembrie şi 25 septembrie) la curățenia națională, strângând saci întregi de deșeuri. Voluntarii au lăsat în urma lor un loc mai curat, unde să se poate bucura de o țară atât de frumoasă, însă au avut parte de fapt de un dublu câștig: au ajutat, dar au fost supuși și unui proces involuntar de conștientizare a proceselor nocive care se răsfrâng asupra mediului. De fiecare dată, după fiecare reușită, echipa LDIR a putut să Infatti entro sole 24 ore il bonus sara accreditato ed il giocatore potra cimentarsi in uno dei numerosi giochi presenti su Mybet casino s4gambling.com/it/ . spună: WE DID IT, ROMANIA!

LDIR 2012

Fiind al treilea an consecutiv de curățenie națională, LDIR România s-a alăturat campaniei Let’s Do It, World!, integrand România alături de alte țări care doresc să își curețe țara.

Anul acesta curățenia națională va avea loc pe data de 12 mai și se anunță a fi o zi în care românii își unesc forțele pentru un scop comun, arătând încă o dată că se poate şi manifestându-şi activ grija faţa de ţară.

Dacă în ultimii ani numărul voluntarilor care au participat la curățenia națională a crescut cu 100 000 de participanți, înseamnă că anul acesta LDIR va ajunge să primească un număr și mai mare de voluntari. Cu toate acestea, scopul LDIR nu este acela de a face curățenie națională la nesfârșit, ci de a lăsa în urmă cetățeni activi care să fie cunștienți de valoarea țării lor și mai atenți cu lucrurile care strică mediul.

Echipa  LDIR are întotdeauna nevoie de ajutorul voluntarilor şi este bucuroasă să primească oameni încrezători şi dornici de a ajuta. Dacă nu te-ai alăturat încă echipei, atunci nu-i timpul pierdut:

Devino membru și echipează un voluntar! 

Vino în dimineața zilei de 12 mai la punctele de înregistrare din zona în care te afli, completează prezența și vei putea astfel să mergi la un loc indicat de organizatori unde alături de ceilalți voluntari vei ajuta la curățarea zonei.  Pentru mai multe informaţii, click.

Let s do it again, Romania!

Articole asemanatoare:

Un comentariu

  1. […] Daca este 12 mai, atunci este zi de curatenie! […]

Posteaza un comentariu