Blogunteer.ro

Împreună spunem povestea voluntariatului din România!

bookmark bookmark
Andreea-Ioana Niţescu On May - 6 - 2011

Va mai amintiti ziua de 25 septembrie 2010, cand o echipa de oameni entuziasmati si increzatori in scopul lor a zis: Facem curatenia in tara intr-o singura zi? Ei bine, datorita rezultatelor surprinzatoare si succesului pe masura, Let’s Do It Romania este organizat din nou.

 

Aprecierile pentru echipa de organizare au venit si de aceasta data, mult mai repede decat data trecuta, mai ales ca se cunoaste deja succesul primei curatenii nationale.

Pregatirile pentru ziua de curatenie incep din timp, dupa cum probabil multi dintre voi stiati deja. Si este nevoie de ajutorul multor oameni.
Asa ca lansam si noi si promovam apelul celor de la Let’s Do It Romania, incurajandu-i pe toti cei care vor sa faca o diferenta, sa participe.

“Echipa noastra nu-i intreaga daca nu esti si tu in ea”. Uneste-ti si tu fortele si fa parte dintr-o echipa profesionista care poate face lucruri marete la noi in tara.

LDIR are nevoie de coordonatori in anumite judete. Pe langa faptul ca vei avea ocazia de a te implica in procesul de organizare, vei avea ocazia sa lucrezi alaturi de oameni care au o anumita experienta in domeniu si de la care vei avea multe de invatat. Asa ca, daca iti surade ideea, atunci trimite o scrisoare de intentie si CV-ul tau la adresa hr@letsdoitromania.ro.

 

Judetele in care avem mare nevoie de oameni sunt:
Alba, Arad, Bacau, Bihor, Bistrita Nasaud, Constanta, Dambovita, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Iasi, Neamt, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Tulcea si Valcea.

Iar judetele in care avem o mai mică nevoie de oameni:
Brasov, Braila, Bucuresti-Ilfov, Calarasi, Caras Severin, Cluj, Covasna, Dolj, Hunedoara, Maramures, Mehedinti, Olt, Prahova, Timis si Vrancea.

De asemenea, pentru a fi la curent cu tot ce se intampla in cadrul demararii proiectului, nu uita sa arunci o privire pe blogul LDIR sau pagina de Facebook.

Articole asemanatoare: