Blogunteer.ro

Împreună spunem povestea voluntariatului din România!

bookmark bookmark
Cristina Chelaru On April - 5 - 2012

Fundaţia pentru Dezvoltarea Societăţii Civile (FDSC) anunţă o nouă serie de cursuri, veritabile oportunităţi pentru viitorii profesionişti, prin calendarul de activităţi al lunii aprilie.

O invitaţie adresată deopotrivă mediului business, cât şi celui neguvernamental, oferta educativă a FDSC se adresează tuturor celor interesaţi în formarea profesională în domenii precum: expertiză în accesarea fondurilor europene, managementul de proiecte – cu precădere celor specifice ONG-urilor, formatori, PR-ul şi managementul imaginii ş.a.

Calendarul lunii aprilie poate fi accesat la adresa http://www.fdsc.ro/calendar şi include:

  • Manager de proiect – 2-4 aprilie modulul 1;

     – 19-21 aprilie modulul 2.

  • Formare de formatori– 5-7 aprilie modulul 1;
  •               -23-25 aprilie modulul 2.

 

  • Expert accesare fonduri structurale şi de coeziune europene – 9-12 aprilie.

 

  • Managementul financiar al proiectelor din fonduri structurale POSDRU – 19-20 aprilie.

 

  • Relaţii Publice şi managementul imaginii organizaţiilor – cu componenta Social Media – 24-26 aprilie.

Mai mult decat atât, studenţii şi tinerii absolvenţi beneficiază de o serie de cursuri menite să-i ajute în dezvoltarea lor profesională, precum: Abilităţi esenţiale de angajare, Tehnici de facilitare, Mangementul proiectelor, Personal branding ş.a.

Absolvenţii cursurilor vor beneficia şi de consultanţă gratuită prin e-mail, timp de trei luni de la încheierea cursului.

De asemenea, în oferta sa FDSC include şi o serie de discount-uri atractive ONG-urilor mici, celor care înscriu mai mult de trei reprezentanţi la un curs ş.a.

Astfel, prin „Pachetul clasic de reduceri” se oferă: 10% pentru organizaţiile/instituţiile care îşi inscriu cel putin trei reprezentanţi la curs, 10% pentru persoanele  fizice şi reprezentanţii casino online organizaţiilor / instituţiilor care se înscriu pentru cel puţin trei cursuri (pe teme diferite) organizate de FDSC, 5% pentru achitarea taxei de participare cu cel puţin două săptămâni înainte de începerea cursului.

Ca ofertă promoţională pentru ONG-uri mici, FDSC are 30% reducere pentru ONG-urile cu buget anual  mai mic de 50.000 euro (210.000 RON), cu menţiunea că reducerea se acordă numai organizaţiilor înscrise în baza de date “Catalogul Societăţii Civile” disponibilă pe portalul www.stiriong.ro şi care au completat, pe lângă  secţiunile obligatorii de înregistrare în baza de date, şi secţiunea “Raport activitate organizaţie” .

FDSC livrează cursuri recunoscute deja pe piaţa de profil. Peste 10. 000 de persoane au beneficiat deja de cele 800 de cursuri organizate de FDSC, ca şi de consultanţa oferită după încheierea acestora.

Pentru înscrieri sau informaţii complete privind cursurile şi obţinerea unor oferte personalízate: Andreea Toroiman, Coordonator Cursuri, andreea.toroiman@fdsc.ro.

Link-uri utile:

http://www.fdsc.ro/oferta-de-cursuri

 

 

 

Articole asemanatoare:

Categorii: Diverse, Uncategorized

Posteaza un comentariu