Blogunteer.ro

Împreună spunem povestea voluntariatului din România!

bookmark bookmark
Eliza Vaş On September - 30 - 2011

Fundaţia pentru Dezvoltarea Societăţii Civile (FDSC) vine în ajutorul studenţilor şi tinerilor implicaţi în ONG-uri pentru a le facilita accesul pe piaţa muncii, organizând cursuri de formare în concordanţă cu cerinţele actuale ale angajatorilor.

Sesiunile de pregătire au două dimensiuni: cea teoretică, valorificată prin dobândirea de cunoştinţe şi cea practică, care include 50 de internship-uri pentru cei mai buni cursanţi, la finalul proiectului. Veştile bune nu se termină aici, organizatorii pregătind şi 100 de premii destinate celor care participă la curs.

Cei interesaţi au la dispoziţie următoarele opţiuni:

Printre trainerii care vor tine aceste sesiuni, toti cu o bogata experienta practica, amintim:

 • Paul Olteanu
 • Oana Mosoiu
 • Vlad Dumitrescu
 • Andreea Floroiu
 • Andreea Loredana Tudorache
 • Mihail Musat
 • Razvan Daba

 

Asemenea activităţi nu pot aduce decât foloase participanţilor. În primul rând, se formează o reţea de contacte, apoi pregătirea teoretică aduce tinerii mai aproape de cunoaşterea fluctuaţiilor de pe piaţa muncii, iar în cele din urmă, internship-urile oferite sunt asemenea unor biletele la clasa I pentru obţinerea unui job full-time în viitor.

Fundaţia pentru Dezvoltarea Societăţii Civile este o organizaţie neguvernamentală, independentă, înfiinţată ca personă juridică fără scop lucrativ în anul 1994, la iniţiativa Comisiei Europene.  Încă de la înfiinţare,  FDSC a demarat activităţi de informare şi promovare a sectorului neguvernamental din România. Prin cei aproape 15 ani de experienţă, Fundaţia pentru Dezvoltarea Societăţii Civile, reprezintă unul dintre cei mai importanţi furnizori de servicii de instruire in sectorul non-guvernamental din România şi calitatea serviciilor de instruire este demonstrată de către cei peste 10.000 participanţi din toată ţara, care au beneficiat de mai mult de 800 de cursuri organizate.

Înscrierile se fac pe site-ul http://www.fdsc.ro . Puteţi fi al 10001-lea participant sau puteţi fi persoana care se pregăteşte conştiincios pentru cariera sa.

Articole asemanatoare:

5 Comentarii

 1. […] Cursurile FDSC te pregatesc pentru schimbarile de pe piata muncii […]

 2. […] Cursurile FDSC te pregatesc pentru schimbarile de pe piata muncii […]

 3. […] Cursurile FDSC te pregatesc pentru schimbarile de pe piata muncii […]

 4. […] Cursurile FDSC te pregatesc pentru schimbarile de pe piata muncii […]

 5. […] Cursurile FDSC te pregatesc pentru schimbarile de pe piata muncii […]

Posteaza un comentariu