Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/youngini/public_html/blogunteer/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/class.su-module.php on line 1195
El Comandante inroleaza voluntari pentru distractie | Blogunteer.ro

Blogunteer.ro

Împreună spunem povestea voluntariatului din România!

bookmark bookmark
Vera Iurcu On March - 10 - 2012


Dacă ești voluntar, Clubul El Comandante dă tonul la distracție și îți prelungește weekend-ul! Din data de 08 Martie 2012, în Centrul Vechi din București se dă startul petrecerilor VOLUNTARIUM. În fiecare joi, de la ora 21:00, ia-ți legitimația de ONG-ist și înrolează-te pentru distracție!

Organizatorii s-au gândit că toți cei care fac parte din mediul voluntariatului au nevoie de un cartier general pentru distracţie. Ei știu că voi sunteți întotdeauna plini de inspirație și creativitate, mereu deschiși la idei noi, având aceleași valori comune, veseli și energici, la muncă și la distracție. De asemenea, acesta ar putea fi un bun prilej ca cei care activează în domenii asemănătoare să facă schimb de experiență și, de ce nu, să dea viață unor colaborări productive. Astfel, VOLUNTARIUM ar putea deveni o tradiție, tot ce trebuie să faceți este să fiți prezenți acolo, pregătiți pentru bună dispoziție.

Pentru a nu putea rezista ispitei, intrarea este liberă și El Comandante Junior garantează distracţia şi voia bună cu oferte speciale la bar pentru voluntari şi membri ONG. Nu sunt excluse nici colaborările dintre ONG-urile interesate de propuneri care respectă imaginea clubului: evenimente, expoziţii, prezentări etc.

Când se adună voluntarii, tună și fulgeră cu idei trăsnite și povești frumoase. Așadar, dacă sunteți gata de un brainstorm așa cum numai într-un cerc prietenos de voluntari poți vedea, nu ai dreptul să ratezi aceste ocazii. Tot ce trebuie să faci este să îți inviți colegii și să fii prezent cât de des posibil. El Comandante știe cum să vă răsplătească – cu momente deosebite și amintiri să vă ajungă pe-o viață.

Dar ştiţi voi mai bine ce se întâmplă când se întâlnesc mai mulţi ONG-işti la un loc.

Pentru mai multe detalii, vizitaţi site-ul clubului, pagina de Facebook sau contacaţi comandantul responsabil cu distracţia de serviciu Oana Dumitrescu.

sursa imagine

 

 

 

 

Articole asemanatoare:

Categorii: Diverse

Posteaza un comentariu