Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home1/youngini/public_html/blogunteer/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/class.su-module.php on line 1195
Fii chiar tu Moș Crăciun! | Blogunteer.ro

Blogunteer.ro

Împreună spunem povestea voluntariatului din România!

bookmark bookmark
Andreea Teodor On December - 22 - 2012

Moș Crăciun – o personalitate care ne-a marcat copilăria, persoana cea mai așteptată de fiecare copil la sfârșitul fiecărui an. Adesea în sufletul celor care au uitat că exista minuni, apare întrebarea: Exista Moș Crăciun ? Cine este el?

vizual-craciun-blogCel mai simplu răspuns pe care îl pot da, pe înțelesul tuturor, acesta este: și tu poți fi Moș Crăciun! Aceasta pentru că pe lume sunt copii care au nevoie de tine ca să simtă bucuria și magia sărbătorilor de iarnă, au nevoie de tine pentru a le oferi un zâmbet cadou.

Printre acești copii se află Darius, un băiețel orfan în vărsta de 6 ani care îl așteaptă alături de fratele lui mai mare pe Moș Crăciun.  Pentru el, Parentship Romania a realizat o campanie susținută de Asociația Young Initiative și Biblioteca Metropolitană București, filiala Ion Creangă.

Cum poți ajuta și tu ?

În săptămâna 13-20 decembrie la biblioteca Ion Creanga (de luni pana vineri intre 9.00 si 17.00) s-au făcut  donații în obiecte pentru Darius : scutece (nr 6), șervețele umede și hăinuțe pentru Darius, haine, alimente și rechizite pentru cei doi frați și donații în bani pentru Ileana și familia ei iubitoare. Dacă n-ai fost în București în perioada respectivă,  poţi trimite un pachet prin poștă la adresa: Maruntelu Ileana (Bare), Localitatea Călărasi, Jud Dolj. Iar pentru cei ce ar dori să facă o donație în bani, contul este următorul: RO 07 CECE C001 9462 4108 6311 Marunţelu Ileana Agentia Calarasi, Dolj.

Fii chiar tu Moș Crăciun!

Articole asemanatoare:

Posteaza un comentariu