Blogunteer.ro

Împreună spunem povestea voluntariatului din România!

bookmark bookmark
Blogunteer On February - 22 - 2012

*workaholic=o persoană care munceşte mult

Am cunoscut-o în toamna anului trecut, când s-a decis să facă o schimbare majoră în viaţă şi să se orienteze către sectorul non-guvernamental. Pe lângă experienţa în agenţiile de presă ori reviste de renume, are o trăsătură foarte specială şi anume învaţă mereu, iar la rândul ei este un model pentru ceilalţi. Prin simplul fapt că reuşeşte de fiecare să creeze materiale de calitate, să termine articole care sunt sub presiunea timpului ori pentru că are iniţiative simpatice.

Astăzi, este ziua colegei noastre Cristina Chelaru şi nu putem decât să fim mândri că avem un asemenea membru dedicat în redacţie. Aşa cum nu putem să fim doar puţin entuziasmaţi când vine vorba de urări.

Draga mea, îţi doresc ca această zi reprezinte o amintire de neuitat, ca anul în care treci să-ţi aducă multă fericire şi oameni deosebiţi alături şi ca drumul pe care l-ai ales când ai bifat voluntariatul să se întindă dincolo de viaţă!

La mulţi ani!

Vera: Să strigi, să ţipi, să plângi numai de fericire! Să iubeşti şi să fii iubită! Atunci când cazi, să ai puterea să te ridici şi să continui cu zâmbetul pe bune. Fie ca orice nouă zi să-ţi aducă alte bucurii, realizări şi speranţe.

Deea: La mulţi ani! Multă sănătătate înainte de toate, pentru că aceasta e cea mai importantă, multă inspiraţie ca să ne încânţi ca şi până acum şi să ai parte în fiecare zi de lucruri mărunte care să te facă fericită.

Mihaela: Astăzi sărbătorim ziua prietenei și colegei noastre Cristina Chelaru. Așadar draga noastră Cristina, noi am vrea sa profităm din plin de această frumoasă zi pentru a-ți mulțumi că ne împărtășești zilnic câte puțin din experiențele tale și ne ajuți să descoperim și să privim toate aceste noi lucruri prin ochii tăi.

Cum știm deja că ești înconjurată de oameni frumoși noi îți dorim ca mai ales azi să ai parte de multe multe zâmbete (cel puțin 60 pe minut) și ca fiecare clipă să te suprindă cu un motiv de a te bucura. La mulţi ani!

 

Articole asemanatoare:

Categorii: Uncategorized

Posteaza un comentariu