Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/youngini/public_html/blogunteer/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/class.su-module.php on line 1195
Există un voluntar în fiecare dintre noi | Blogunteer.ro

Blogunteer.ro

Împreună spunem povestea voluntariatului din România!

bookmark bookmark
Blogunteer On September - 9 - 2012

Credem că există un mic voluntar în fiecare dintre noi, care aşteaptă momentul prielnic pentru a ieşi la suprafaţă. De-a lungul activităţii noastre ( îmediat se fac doi ani), am avut ocazia să cunoaştem diferite tipuri de oameni, unii având o motivaţie mai puternică pentru a face parte din echipa noastră, iar alţii pur şi simplu simţeau că e locul în care puteau scoate spiritul de activist online la înaintare.

După cum v-aţi dat seama, acesta nu e un articol informativ, ci face parte din categoria scrierilor cu fărâme de suflet. Astăzi sărbătorim o membră dragă a redacţiei – domnişoara Klein. Născută pe 9 septembrie 1992, Anita este pasionată de volei, fotografie, dans contemporan şi lectură. În formularul de aplicare pentru poziţia de redactor a scris următoarele: “Îmi doresc să-mi petrec următorii ani, despre care se spune că sunt şi cei mai frumoşi, muncind pentru viitorul meu.”

Adevărul e că a tot muncit din noiembrie 2011 încoace, scriind pe blog şi implicându-se şi în alte proiecte ale asociaţiei. Câteodată face prea multe şi depăşeşte termenele limită, dar când te aştepţi mai puţin, găseşti în Drafts nişte articole de care ţi-e mai mare dragul. E plină de idei, entuziasmată de ceea ce face, e în spiritul Flower Power, iar astăzi îi spunem:

Draga Anita,

Pentru că ne încânţi mereu cu energia, entuziasmul, optimismul şi ideile tale, sper ca ziua aceasta frumoasă să fie pentru tine cea mai bună ocazie de a ta bucura de tot ceea ce te face fericită şi de oamenii dragi ţie. Îţi urez “La mulţi ani!!” şi un început de aventură cel puţin la fel de bun pe cât urmează să fie acest nou an din viaţa ta!!

Enjoy your day and may all your wishes stand up and dance! 🙂

 Mihaela Truică

La Mulţi Ani, Anita! Să ai parte numai de zile senine, momente speciale, zâmbete şi imbratisari de la cei dragi ţie! Articole inspirate pe Blogunteer şi un drum lin în viaţă îţi doresc!

Colega ta de redacţie,

Anca Ştefana Ciolacu

Anita, sunt convinsă că ştii că fluturii trăiesc numai o zi. Ei bine, eu vreau să îţi propun un exerciţiu: în fiecare zi, imaginează-ţi că eşti un fluture şi ai o singură zi. Îţi doresc ca toate vieţile pe care urmează să le trăieşti, să fie cu sănătate, pline de soare şi căldură, să simţi mulţi, mulţi fluturaşi în stomăcel, să ai parte de cea mai frumoasă poveste de iubire, cele mai memorabile aventuri şi cele mai adevărate prietenii.

Să ajungi în toate acele ţări de care eşti pasionată şi încă multe altele! La mulţi ani frumoşi!!!

Vera Iurcu

Dragă Anita, îţi doresc să ai parte de toată căldura omenirii, un ocean de sănătate şi toate florile lumii adunate în cel mai frumos buchet. Fie ca ziua să-ţi fie binecuvantată cu fericire, bucurie, raze de soare şi prietenie! La mulţi şi minunaţi ani şi de asemenea, la multe articole inspirate pentru blogul nostru !

Andreea Teodor

Sursă foto prima pagină: http://www.freephotosbank.com

Articole asemanatoare:

Categorii: Diverse

2 Comentarii

  1. […] Există un voluntar în fiecare dintre noi […]

Posteaza un comentariu