Blogunteer.ro

Împreună spunem povestea voluntariatului din România!

bookmark bookmark
Andreea Teodor On October - 8 - 2011

Clubul Interact Pitesti va invita in luna  octombrie la “Maratonul Pitestiului pe doua roti”. “Maratonul Piteştiului” este un concurs de ciclism, organizat din iniţiativa tinerilor din Clubul Interact şi realizat în colaborare cu Cluburile Rotary şi Rotaract Piteşti, avand ca partener Primaria Municipiului Pitesti ce se va desfăsura în data de 15 octombrie 2011, cu scopul promovarii sportului – „Mens sana in corpore sano”, in special a ciclismului de tip XC-MTB (mountainbike) în rândul populaţiei. Acesta presupune parcurgerea pe bicicletă a unui traseu de nivel mediu în padurea Trivale .

 

Concurs national, este deschis  pentru oricine se incadreaza in cele 8 categorii : fete si băieţi cu varsta cuprinsa intre 8 si 15 ani,  16 si 25 de ani, 26 si 35 de ani si peste 35 de ani. Pentru a afla mai multe, initiatorul proiectului, Andrei Grigore, ne raspunde la cateva intrebari.

 

1) Ce te-a motivat sa initiezi acest proiect?

In ultima vreme am tot participat la astfel de proiecte, asa ca mi-am zis: “De ce sa nu fiu chiar eu organizatorul?” asa ca am profitat de intrarea mea in clubul Interact si mai ales de faptul  ca, fiind membru nou, trebuia sa vin cu o idee de proiect. De aici cred ca este deja evident care a fost proiectul pe care l-am propus.

 

2) Cum anticipezi reactia oamenilor la un concurs de ciclism ?


Fiecare om percepe cum vrea acest proiect, dar dupa parerea mea cel putin 80% din cei ce stiu de acest concurs vor sustine ideea deoarece aceasta competitie  incurajeaza sportul si stilul de viata sanatos, pe care fiecare om ar trebui sa il aiba.  

 

3)  La randul tau ai mai participat la astfel de proiecte? Ce sfat le-ai da celor ce ar dori sa participe ?

 

Da, am mai participat la multe astfel de proiecte asa ca le recomand tuturor concurentilor sa fie prudenti si le spun din experienta ca cea mai buna performanta este sa termine cocnursul, fara sa se accidenteze.  

 

4) Ce beneficii vor avea participantii?

In primul rand,experienta unui concurs,o diploma in mana si de ce nu, satisfactia de a te simti invingator. In schimbul taxei de participare concurntii vor beneficia de: numar de concurs, ambulanta in caz de accidente, diplome de participare, iar in cazul castigatorilor de la fiecare categorie se vor oferi premii in bani, dar si alte surprize.

Toti cei care doresc sa se inscrie, sunt rugati sa contacteze un membru Interact, Rotaract sau  Rotary din orasul lor sau sa sune la nr: 0751 023 023 – Simionas Costin sau  0728 596 778 – Grigore Andrei , dupa ce au luat la cunostinta  


Articole asemanatoare:

Un comentariu

  1. […] Maratonul Pitestiului pe doua roti […]

Posteaza un comentariu