Blogunteer.ro

Împreună spunem povestea voluntariatului din România!

bookmark bookmark
Eugenia Dabu On December - 31 - 2010

Iata-ne pe 31 decembrie 2010. Cu ganduri de distractie pentru noaptea dintre ani, cu planuri mari pentru anul ce urmeaza si cu bilantul anului care ne spune grabit “la revedere”.

Ce am facut, ce am gresit, cat ne-am bucurat, cate am realizat si cine suntem azi. Ne intrebam daca ne-am schimbat si ne propunem sa fim mai buni. Coloram o coala alba de hartie cu idei si obiective pentru anul viitor, visam la o lume mai buna si suntem bucurosi  ca am castigat noi prietenii.

Echipa Blogunteer va doreste curaj, energie si inspiratie. Indrazniti sa visati si luptati pentru lucrurile care va fac sa zambiti la sfarsitul zilei,  implicati-va si dedicati-va activitatilor care va fac inima sa bata mai tare si fiti creativi.

Fiecare zi a anului 2011 sa fie o poveste scrisa de voi, pentru voi si pentru cei de jur, incheiata cu un zambet si un gand bun.

La Multi Ani!!!

Articole asemanatoare:

Categorii: Voluntariat

2 Comentarii

  1. Kukia says:

    La multi ani si voua !!

  1. […] Ganduri de sfarsit de an Fri Dec 31, 2010 17:39 pm Goethe spunea ca pentru orice realizare primul pas este curajul. Noi il sustinem si va propunem in 2011 sa fiti curajosi, energici si desigur cei mai informati voluntari. La multi ani!!! […]

Posteaza un comentariu