Blogunteer.ro

Împreună spunem povestea voluntariatului din România!

bookmark bookmark
Andreea-Ioana Niţescu On November - 19 - 2010

Este vorba  despre o parte frumoasa a studentiei care se refera la cultura, acumulare de experiente, pasiuni, hobby-uri, competitii si distractie. Unifestul vine si imbina cat mai placut toate aceste activitati.

Pentru cei care nu stiu inca, Unifestul este un eveniment care anul acesta se afla la cea de-a noua editie si reprezinta cel mai mare festival studentesc din Romania. Acesta se desfasoara in mai multe centre universitare din tara si isi propune sa aduca in perioada de desfasurare activitati si oportunitati pentru studenti.

Unifestul este cu atat mai spectaculos cu cat aduce o varietate de activitati pentru toate tipurile de studenti. Premisa de la care pleaca este “Unifest-Distractie gratis nu degeaba”. Asadar, studentii se pot distra pe mai multe planuri. Printre activitatile desfasurate se numara: traininguri, concursuri de miss, competitii sportive, oferirea de bilete gratis la Opera, Ateneu, teatre, accesul gratis la muzee, concerte, dezbateri, activitati sportive, campanii de donare de sange etc.

In Bucuresti, Unifestul a debutat cu raspunsul la intrebarea de pe stickerele din tot Bucurestiul “Ce se intampla luni 15 noiembrie, ora 11 in Piata Universitatii?” – cu un flashmob. Astfel s-au simulat toate activitatile ce vor fi promovate in cadrul Unifestului.

Asadar, alatura-te distractiei si participa la cat mai multe evenimente! Perioada de desfasurare a Unifestului este 15-25 noiembrie!
Mai multe detalii despre calendarul activitatilor si despre cum puteti intra in posesia biletelor pentru teatru, Opera etc gasiti pe siteul Unifest.

P.S Daca posturile trecute vorbeam despre donare de sange si ce presupune asta, poate v-am convins si va alaturati si voi campaniei nationale de donare de sange din cadrul Unifest, “O picatura pentru viata”.

Articole asemanatoare: