Blogunteer.ro

Împreună spunem povestea voluntariatului din România!

bookmark bookmark
Anca Stefana On February - 22 - 2017

În perioada 18-19 martie, capitala găzduiește cea de-a XX-a ediție RIUF-The Romanian International University Fair, cel mai mare târg internațional de universități din Sud-Estul Europei.

 Cel mai mare număr de universități internaționale și instituții educaționale prezente la un eveniment în România

RIUF aduce în România peste 100 de universități și instituții educaționale unice, oferind ocazia vizitatorilor să interacționeze cu reprezentanții celor mai importante universități din lume și să afle mai multe informații despre programele de studiu, bursele, sursele de finanțare și oportunitățile pe care tinerii le pot accesa în țară sau în străinătate.

Reprezentanți din 15 țări, printre care și Marea Britanie, Danemarca, Olanda, Franța, Elveția, Germania sau România vor oferi informații despre programele de studiu și despre oportunitățile din fiecare țară.

Informații despre 7.000 de programe de studiu din peste 15 domenii de activitate

Universitățile prezente la târg pun la dispoziția vizitatorilor peste 7.000 de programe de studiu de la nivel licență, masterat, MBA și doctorat, din domenii precum IT&Computer Science, management, business și economie, antreprenoriat, marketing, PR, drept, inginerie, medicină, drept, fizică și matematică, design sau arte.

Peste 45 universități din UK prezente la RIUF în luna martie la București

RIUF – The Romanian International University Fair  este singurul eveniment din România care reușeste să aducă în același loc reprezentanții a peste 45 de universități din Marea Britanie, printre care și University of Bristol, University of Sheffield, University of Birmingham, University of Kent, City University London, University of Sussex, The University of Northampton sau University of Greenwich.

În plus, pe toată durata evenimentului RIUF, tinerii pot beneficia de consiliere gratuită și pot participa la Conferința RIUF YouForum.

Articole asemanatoare:

Posteaza un comentariu