Blogunteer.ro

Împreună spunem povestea voluntariatului din România!

bookmark bookmark
Anca Stefana On April - 8 - 2014

UPDATE: Perioada de înscrieri a fost prelungită până pe data de 15  iunie pentru aplicaţiile de tip Full Scholarship şi 25 iunie pentru cele de tip Partial Payment şi Total Payment.

În perioada 10-24 august va avea loc şcoala internaţională de vară Bucharest Summer University, eveniment organizat de Academia de Studii Economice din Bucureşti, Asociaţia Absolvenţilor ALUMNI ASE şi Uniunea Studenţilor Academiei de Studii Economice.

10007373_10153919538150623_726690121_oBucharest Summer University este un program educaţional internaţional renumit care îşi propune să dezvolte perspectivele participanţilor prin dialog şi dezbateri cu specialişti din domeniul academic şi mediul de afaceri.

Ajuns la cea de a 10-a ediţie, evenimentul este apreciat pentru numărul mare de ţări reprezentate şi pentru cei peste 480 de studenţi participanţi, câştigând de-a lungul timpului prestigiul unui eveniment ştiinţific şi cultural de calitate.

Ediţia din acest an va aborda tema „Provocări şi oportunităţi financiare pentru o economie competitivă”, participanţi fiind 55 de tineri din 26 de ţări. Vor fi dezbătute concepte din domeniu precum: identificarea principalelor perspective şi provocări ale economiei de piaţă din sec al 21-lea, pregătirea unor noi lideri capabili să dezvolte şi să implementeze noi modele financiare într-un mediu concurenţial şi multicultural.

Şcoala de vară Bucharest Summer University va reprezenta pentru cursanţi un mediu de studiu provocator, îmbinat cu un program cultural diversificat. Participanţii vor avea parte de activităţi distractive precum excursii în Bucureşti şi în ţară sau seri tematice.

La sfârşitul celor două săptămâni, cei 55 de studenţi de la ciclurile licenţă, masterat şi doctorat ce vor fi parte a BSU 2014, vor obţine o diplomă de participare şi cinci ECTS(puncte credit transferabile internaţional).

Mai multe detalii, precum şi modalităţile de aplicare sunt disponibile pe site-ul oficial al evenimentului: www.bsu.ase.ro

Articole asemanatoare:

Posteaza un comentariu