Blogunteer.ro

Împreună spunem povestea voluntariatului din România!

bookmark bookmark
Anca Stefana On June - 6 - 2016

Școala internațională de vară Bucharest Summer University, proiect organizat de Academia de Studii Economice din București, Asociația Absolvenților ALUMNI ASE și Uniunea Studenților Academiei de Studii Economice din București (USASE) revine în perioada 14-28 august 2016.

Bucharest Summer University se adresează studenților din întreaga lume şi se concentrează, în principal, asupra problemelor de natură economică și financiară. Școala de vară contribuie la dezvoltarea perspectivelor participanților prin dialog și dezbateri cu specialiști atât din domeniul academic, cât și din mediul de afaceri.

Cea de-a 12-a ediție are ca temă ”Public Value, Politics and Public Management in the European Union” și își propune să promoveze în rândul celor 55 de participanți din peste 30 de țări schimbul de idei și uniformizarea conceptelor de bază din domeniu.

Ediția acestui an le va oferi participanților din țară și din străinătate perspective privind oportunitățile și provocările din lumea administrației și managementului public de la nivelul Uniunii Europene, pregătind studenții pentru o carieră în domeniul politicii europene.

Pe lângă activitățile academice, participanții se vor bucura de o serie de excursii atât în București și prin țară, seri și petreceri tematice sau cursuri interactive.13319796_10156937430080623_3049351647274698233_n

Mai multe detalii, precum şi modalităţile de aplicare pot fi obţinute accesând site-ul oficial Bucharest Summer University.

Save

Save

Articole asemanatoare:

Posteaza un comentariu