Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/youngini/public_html/blogunteer/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/class.su-module.php on line 1195
Singurul festival dedicat voluntarilor îşi redeschide porţile | Blogunteer.ro

Blogunteer.ro

Împreună spunem povestea voluntariatului din România!

bookmark bookmark
Mara Dorofte On February - 14 - 2014

În perioada 22 martie-6 aprilie, voluntarilor le sunt dedicate două săptămâni de activități educative şi recreative în cadrul Volunteers Fest.

Festivalul, aflat la cea de a doua ediţie va fi împărţit în cinci domenii de interes: creativitate, educație, activităţi aplicative, activități sportive, concerte și piese de teatru. Fiecărui subiect îi este dedicat un interval de câteva zile presărat cu workshop-uri și activități corespunzătoare.

Volunteers Fest va debuta pe 22 martie cu un maraton de filme de animație. Voluntarii pasionați de cinematografie sunt așteptați să vizioneze cele mai apreciate filme din cadrul Festivalului Internațional de Film de Animație Anim`est.vf2

În cadrul Zilelor Creative vor fi organizate ateliere de fotografie și origami, handmade si reciclare creativă, improvizație si dansuri. Participanții sunt invitați să își descopere talentul ascuns sau pur și simplu să se bucure alaturi de ceilalti de câteva ore de creativitate şi relaxare.

Weekendul 29 – 30 martie va fi dedicat voluntarilor amatori de aventuri. Pe parcursul Zilelor Aplicative, aceştia îşi vor putea testa cultura generală şi spiritul de inițiativă în cadrul unui Treasure Hunt prin Bucureşti.

Zilele Educative, desfășurate în perioada 31 martie – 4 aprilie sunt dedicate dezvoltării personale şi profesionale, oferind oportunitatea de a participa la workshop-uri tematice care cuprind domenii precum: business, ştiinţă, organizare de evenimente sau psihologie. Sesiunea de 7 traininguri va începe cu un curs de Public Speaking şi cu unul de Digital Publishing şi Management. Vor urma training-urile de Social Media şi cel de Organizare de Evenimente în cadrul căruia participanții vor învăța ce înseamnă să organizezi un eveniment de la A la Z, de la modalitatea în care se alcătuiesc echipele de voluntari până la strategia de marketing din spatele evenimentului.

vf0Săptămâna Sportivă va promova sănătatea și fairplay-ul prin organizarea de diverse jocuri. La activităţi sunt aşteptaţi toţi voluntarii, indiferent că vor participa împreună cu o echipă sau că vor fi simpli spectatori.

Pe 6 aprilie, la final de festival, toţi participanţii sunt aşteptaţi în Anton Pub, la Petrecerea voluntarilor unde îi așteaptă reprize de karaoke și multe alte surprize.

Volunteers Fest este un proiect organizat de Brigada de Voluntari şi se adresează  tuturor voluntarilor, indiferent de domeniul în care activează. Mai multe informaţii despre festival sunt disponibile pe site-ul  www.volunteersfest.ro sau pe pagina de Facebook a evenimentului.

Articole asemanatoare:

3 Comentarii

  1. Stefan says:

    informatiile despre activitati sunt de anul trecut, anul acesta sunt diferite.

  2. Dragă Ştefan,

    Îţi mulţumim că ne urmăreşti. Informaţiile referitoare la activităţile de anul acesta ne-au fost transmise de către organizatori şi te asigurăm că sunt corecte.

    Echipa Blogunteer

  1. […] Zilele acestea este în plină desfășurare Volunteers Fest, eveniment organizat de Brigada de Voluntari, despre care aţi citit cu siguranţă şi în alte articole anterioare. […]

Posteaza un comentariu